Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Νέες ταινίες...

Τελευταία ο Ελληνικός Κινηματογράφος είναι στα χάι του και αυτό φαίνεται από τις πολλές ταινίες που γυρίζονται άλλες με μεγαλύτερη και άλλες με μικρότερη επιτυχία... Επανειλημμένα έχω δηλώσει ότι στηρίζω νέο ελληνικό κινηματογράφο οπότε σας παροτρύνω να δείτε τις ακόλουθες ταινίες:





1)Deep End: με γνωστό στορυ γκομενικά-σφάζονται στα πόδια της Μαρίας-δείχνω και λίγο γυμνό μπας και κόψουμε κανα εισιτήριο παραπάνω... Απ' ότι διάβασα η ταινία έχει ακούσει τον άσυρτο αλλά επειδή εγώ θα την δω σας την προτείνω...Bonus track ESTE και Ready for love!!!Που θα πάει θα τελειώσει η βρωμοεξεταστική!





2)Μόλις Χώρισα: με γνωστούς ηθοποιούς με ρομαντικό-επίκαιρο στόρυ που έχει αρκετή πλακίτσα...Ακούστε και το song-διασκευή των ΜΙΚΡΟ "Νύχτα Στάσου". Αυτή ίσως πάει λίγο καλύτερα από την προηγούμενη γιατί πέφτει τρελό promo και η προβολή της έχει οριστεί σε αρκετά εμπορική μέρα(14 Φλεβάρη).





3)Γαμήλιο party: αν και έχει περάσει ο καιρός τη,ς παίζεται ακόμα και όσοι δεν την είδατε δείτε τη, δε χάνετε και τίποτα!Ίσα ίσα που θα γελάσετε... Πάλι η γνωστή συνταγή πολλοί γνωστοί ηθοποιοί με συμβάντα που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει λίγο πολύ σαν καλεσμένοι σε γάμους... Καινούργια τραγουδάκια και εδώ!!!




Οι παραπάνω ταινίες έχουν ένα κοινό σημείο που όλοι θα προσέξατε...ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΉ!!!
Αν ακούσετε τα τραγούδια-επιτυχιούλες αμέσως θα σας έρθει στο νου η ταινία...Καθόλου τυχαίο.Παρόλα αυτά δείτε τις!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AAAA... Συφωνώ και επαυξάνω!
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ!

Είναι πολυ έξυπνες οι κινήσεις τους με τα τραγουδάκια (soundtrcks) γιατί είναι και αυτό ένα άμεσο Μαρκετινγκ!

Βέβαια το Ready For Love κάνει την απόλυτη διαφορά γιατί αποτελεί soundtrack του καλοκαιού!
..αλλά ΟΚ, είμαστε μεγαλόψυχοι και τους αφήνουμε να το καταχραστούν για λίγακι!
Άλλωστε για πόσο ακόμα θα τη συζητάνε αυτη την ταινια? Μπα..όχι για πολυ!

Giorgio είπε...

Μαριάννα:
Εεε αμα δεν πρόσεχες και συ το μαρκετινγκ ποιος θα το πρόσεχε!!! Έλα βρε μην είσαι αυστηρή με τη συγκεκριμένη ταινία...Έχουμε δει και χειρότερες!!!


Αλλά το Ready for love κομματάρα!!!