Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Ημερολόγιο Διακοπών 17-19/2/2008...Χιόνια στον Άλιμο!!!

Yeah yeah το ξέρω είμαι άκυρος αλλά κάποτε πρέπει να κάνω και την ανάρτηση "Χιόνια στον Άλιμο!!!".Τα 'παμε με τη σχολή είμαι γεμάτος τον τελευταίο καιρό, και επειδή βλέπω να φτάνει Αύγουστος και να μην έχω κάνει την ανάρτηση με τα χιόνια την κάνω τώρα!!!


Ξυπνάω που λέτε φανατικοί μου αναγνώστες και Κυριακάτικα από τα χαράματα και τι να δω???Όλη η Αθήνα κάτασπρη!!Σκέτη μαγεία!!!Μ' αρέσουν και τα χιόνια οπότε ήταν ότι έπρεπε για να περάσω καλά!!!Εεε μέχρι να πιούμε κανά καφέ να φάμε και το κεκάκι της μαμάς(φυσικά και δεν συγκρίνεται με το δικό μου!!Ήταν πολύ καλύτερο της μαμάς!!lol!!) πάμε για χιονοπόλεμο στην ταράτσα μας!!!Η ταράτσα 20 πόντους χιόνι!!Θεότητα η ταράτσα!!Μια χαρά τη βγάλαμε!!!

Μέσα σ' όλα ο μπαμπάς μου 'δειξε και ένα πολύ έξυπνο τρόπο να φτιάχνεις χιονάνθρωπο και με τα πολλά και τα λίγα φτιάξαμε ένα μικρούλη!!!


Έτσι κουτσά στραβά πέρασε και η Κυριακή, η πρώτη μέρα του χιονιά!!!


Η Δευτέρα ήταν ακόμα καλύτερη γιατί το χιόνι, σε μας στα Νότια προάστια ήταν περισσότερο! Βέβαια εξαιτίας των κακοκατασκευών δεν είχαμε ζεστό νερό...Οι ηλιακοί μας βρίσκονται στις 2 ταράτσες και οι σωλήνες τους εκτεθειμένες στον ήλιο,στη βροχή και στην προκειμένη περίπτωση στο χιόνι είχαν παγώσει!!!Μη τυχόν δώσει κανά ευρώ παραπάνω ο γύφτος ο κατασκευαστής και πέσει έξω... Τι να κάνουμε τι να κάνουμε???Όλη η πολυκατοικία συναντήθηκε στις ταράτσες με τις ΤEFAL με το βραστό νερό μπας και ξεπαγώσει κανάς σωλινούμπας...Αλλά τίποτα μετά από 2 ώρες καταφέραμε και βρήκαμε νερό!!!ΌΛΕ ΖΉΤΩ!!!!


Είχαμε και μια μινι χιονόπτωση...Την οποία και κατέγραψα από την κουζίνα




και από το δωμάτιο μου...





Μια χαρά κύλισε και η Δευτέρα με καθισιό και ωραίο φαγητό- καφέ μπροστά από το τζάκι!!!


Και φτάνουμε στην καλύτερη μέρα την Τρίτη!!!Δε φαντάζεστε πόσο την περίμενα αυτή τη μέρα που τσούκου τσούκου θα μπορούσα να βγω από το σπίτι να βολτάρω στη χιονισμένη (άντε καλά, στην μισοχιονισμένη) Αθήνα!!!Αφότου έκανα μπάνιο με παγωμένο νερό!!!Σνιφ σνιφ μια ώρα περίμενα τον ηλιακό (ντάλα ο ήλιος), μαζί και τον θερμοσίφουνα, και το boiler αλλά τίποτα!Σιγά μη σκάσω κάνω ένα πολύ γρήγορο μπανάκι και μετά βόλτα!Βρήκα αμέσως λεωφορείο, τσάμπα με πανικόβαλαν οι κύριοι των πρωινών ενημερωτικών ότι τάχα μου δεν ξεκινούν τα λεωφορεία κ.λ.π. Τι να πώ πια!!!



Να μην τα πολυλογώ γύρισα όλο το κέντρο (Σύνταγμα έως Πατησίων) και μετά γρήγορα στα παλιά λημέρια (βλέπε Καλλιθέα) και μετά γρήγορα στα νέα λημέρια (βλέπε Άλιμος) όπου και έφαγα από τα 62 διαφορετικά φαγητά που κάποιο Υπέροχο Πλάσμα είχε ετοιμάσει από τα χαράματα!!!Ειδικά το χοιρινό με σέλινο ήταν όλα τα λεφτά ακόμα και αν ένα άλλο υπέροχο πλάσμα(βλέπε εμένα) κατά λάθος χάλασε το αυγολέμονο...χιχιχιχι!!!



Μάζεμα γρήγορα βαλίτσες, λίγη μουσική να χαλαρώσουμε και μετά τρέχουμε για εισιτήριο στο λατρεμένο λιμάνι! Πάλι καλά που βρήκα τελευταία στιγμή που πήγα!!!Και φτάνουμε στο πλοίο που είχα την ατυχία να ταξιδεύω με Βάνα και που δε μ' άφηνε να κοιμηθώ!!!Ξέρετε πέρσι εγώ δεν την άφηνα να κοιμηθεί και τώρα μου το ξεπληρώνει αντιγράφοντας με!!!Καλή συνέχεια!


Back to black!Bye Bye Πειραιά!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xixixixi

Έξω ο ήλιο καίει!
Εγώ έκανα ηλιοθεραπεία κ δοκίμαζα τα μαγιώ μου κ εσύ μου γράφεις για τα χιόνια???

χιχιχιχιχι

ΤΕΛΕΙΟΣ ο χιονανθρωπάκος!!!

Πολύ καλές οι φωτός με πολύυυ χιόνι.. εν αντιθέση με τις δικιές μου στην Καλλιθέα... ασε..

Μάαακιααααα!!!!!!

Dreamgirl είπε...

Μην ξεφύγω εγώ από τα χιόνια, να μου τα θυμίζει κάποιος :Ρ
(πλακίτσα,ε; Μην παρεξηγηθώ!)

Πέρα από την πλάκα πολύ ωραία πέρασες εσύ! Έτσι να πηγαίνεις Αθήνα, να παίρνεις τον αέρα ανανέωσης σου,να μας έρχεσαι πίσω πιο κεφάτος! Και σε αυτό τριήμερο ακόμα καλύτερα!!!

Ανώνυμος είπε...

την καλησπέρα μου :)

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
xixi σου έκαναν οι μαγιουδουμπες???καλα σου πήγαιναν?χιχι

Tα thanks από τον μπαμπά για τα καλά σ λόγια...(εκείνος τον εφτιαξε!)

Όλοι αυτό μου λέγαν, ότι δηλαδή στην καλλιθέα δεν θα ΄χε πολύ χιόνι...Εμ όταν εμείς στην καλλιθέα είχαμε πολυκατοικίες κάποιες άλλες περιοχές ήταν μόνο οικόπεδα!!!

Giorgio είπε...

Dreamgirl:
Βρε μίλα ελεύθερα!!!Δεν είμαστε κακοί ανθρωποι!!!

χιχι:)

Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου για το τριήμερο!!!

Giorgio είπε...

Diianeira:
Tις καλησπέρες και από εμένα!!!

Καλώς ήρθατε!