Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Άντε να περνάνε οι μέρες για το Πάσχα...

Αν συνεχίσω να σας γράφω πως πραγματικά είμαι πραγματικά θα καταντήσουμε δακρύβρεχτη εκπομπή της Τατιάνας, οπότε λέω να κάνω πιο soft την κατάσταση και να το ρίξουμε λίγο έξω...Η βαρεμάρα συνεχίζει ακάθεκτη!Και η άλγεβρα φαίνεται όλο και πιο κινέζικη. Να δω τι θα κάνω...Ένα δημόσιο ευχαριστώ στο mega που ξανάβαλε το Dolce vita για n-οστή φορά και έχουμε μια παρηγοριά. Καλά σήμερα πέθανα απ' τα γέλια, από τα καλύτερα επεισόδια... Δείτε και μόνοι σας!!!


Κατά τα άλλα έχω πλήρη άγνοια τι είχε η ελληνική (trash) tv γιατί μέχρι τις 6 το έριξα στη μουσική. Από 'κει και πέρα ντρέπομαι να πω τι έκανα... Είδα Άννα-Τσούχτρα-Δρούζα. Απορώ με τον εαυτό μου πως το 'κανα αυτό!!!Για να δείτε πόσο χάλια είμαι ψυχολογικά. Βέβαια η σημερινή εκπομπή ήταν συμπαθητική αφού είχε μαγειρικά-ταξίδια, καμία σχέση με το με κλαψο-καθημερινό της mood...Aλλά και πάλι αυτό πρέπει να μου δείξει το ψυχολογία μου δεν είναι καλό. Κάτι υποβόσκει...Αλλά που θα πάει θα το βρώ!

Καλή νύχτα και τα λέμε αύριο αν επιζήσουμε από τους σεισμούς!!!

2 σχόλια:

"ζαχαρούλα.." είπε...

..έλα να βλέπω χαμόγελα..... άσε παιδί μου την απαισιοδοξία στο ντουλάπι σου...
..βγες έξω και κοίτα τι χρώματα έχουν τα λουλούδια που ανθίζουν!!!! όσο για την τηλεόραση.. να βλέπεις Μαρία η Άσχημη.. άλλο επίπεδο!!!!!!

καλημερούδια!!!!!!!!!

Giorgio είπε...

Zαχαρούλα:
Τα χαμόγελα Ήρθαν!!!χιχι


Καλό απόγευμα!!!