Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Βρε θα πέσει φωτιά να μας κάψει στο τέλος...

Φίλτατοι αναγνώστες ξαναμπήκαμε στον χορό των ρίχτερ...Όπως έχετε καταλάβει από την περασμένη Κυριακή η χώρα μας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι του εγκέλαδου Τα 6.5 ρίχτερ (αν θυμάμαι καλά...), αυτό αποδεικνύουν. Είναι σα να μας λένε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δυστυχώς είχαμε και 2 νεκρούς, αρκετούς τραυματίες και κάμποσα γκρεμισμένα σπίτια... Δε μας έφτανε όμως η δόνηση της Κυριακής είχαμε και άλλη μια χτες το ξημέρωμα που ευτυχώς δεν είχε ούτε υλικές ζημιές ούτε ανθρώπινες απώλειες.

Βέβαια, όπως και σε άλλες επισκέψεις του Κ. Σεισμού είχαμε και τους σεισμολόγους να πιάνονται μαλλί με μαλλί και να ξεκατινιάζονται σε όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα. Δηλαδή είναι όλοι τους απαράδεκτοι, εδώ ο κόσμος καίγεται και οι σεισμολόγοι επιζητούν και αναζητούν να κερδίσουν τον τίτλο "Σεισμοπροφήτης" της χρονιάς..

Έλεος!! Μου το παίζετε επιστήμονες αλλά στην πραγματικότητα διψάτε για δόξα, κανάλια και φυσικά κρατικές επιχορηγήσεις. Δε ζούμε στα αγγελικά γαλάζια και ροζ συννεφάκια μας, έτσι ώστε να μην ξέρουμε ότι είναι "πολλά τα λεφτά Άρη", που παίζονται στα τραπέζια... Shame on you...!

Έλα να πάνε κάτω τα φαρμάκια!

2 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες.. Αλλά έτσι δε γίνεται πάντα; Τι θα άλλαζε τώρα;
Και μια που βλέπω ότι έχεις ένα κόλλημα με τα "Υπέροχα Πλάσματα" και ένα τέτοιο κόλλημα το έχω κι εγώ, ξέρεις αν τελείωσαν οριστικά ή θα δείξει και του χρόνου; Από ότι έχω ακούσει δε θα πάει για 2η σεζόν, αλλά δε θέλω να το πιστέψω..:(

Giorgio είπε...

Δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα...

Χαίρομαι που βρίσκω και άλλο ένα άτομο με το ίδιο πάθος για τα Υπέροχα!!:))

Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στις 24 Ιουνίου, οπότε μένουν άλλα 2 επεισόδια...:(((

Δυστυχώς δε θα συνεχιστεί και του χρόνου, αλλά η Μυρτώ Κοντοβά φημολογείται ότι έχει υπογράψει με γνωστό μεγάλο κανάλι...