Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Βάνα δεν είσαι εντάξει...


Το 'χω δηλώσει επανειλημμένως ότι στο παρόν ιστολόγιο έχουμε αγάπη προς το πρόσωπο μύθος-άνθρωπος (ακόμα διερωτώμαι τι ακριβώς είναι...lol) Βάνα Μπάρμπα... Όμως στην ανα(ν)τροπή της περασμένης Δευτέρας μου τα χάλασε η Βανούλα...

Ξαφνικά επειδή δεν έχει συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές βρέθηκε να κατηγορεί τηλεοπτικές μεταφορές από χώρες του εξωτερικού στην ελληνική πραγματικότητα.. Αν δεν κάνω λάθος έπαιξε και σε μια από αυτές το "Αν μ' αγαπάς", που ειδικά τον πρώτο καιρό σημείωνε αξιοπρεπή νούμερα τηλεθέασης... Προσωπικά δεν το είδα αλλά απ' ότι έχω ακούσει ήταν πολύ προσεγμένη η πρώτη σεζόν και γενικά η σειρά αυτή σε σχέση με άλλες. Αν δε σου άρεσε Βάνα γιατί πήρες μέρος σε μια τέτοια παραγωγή???


Όσο για τις κατηγορίες απέναντι σε άλλα τηλεοπτικά προϊόντα καλό θα ήταν να θυμηθεί τις θρυλικές, πλέον, αλήθειες και ψέμματα που αν δεν κάνω λάθος , όπως η ίδια παραδέχεται, τις έκανε για τα φράγκα... Λέω εγώ τώρα με το ταπεινό μου μυαλό, πώς μπορεί κάποιος να μιλά για ποιότητα όταν στην εκπομπή του ακούστηκαν ατάκες όπως η θρυλική με τα 60 ευρώ???Ή το ακόμα πιο πρόσφατο παράδειγμα της φωτογράφισης με τη Φαίδρα-Θεοδώρα ήταν καλύτερο???

Απλά να μην κοροϊδεύουμε αυτά που κάνουμε...

4 σχόλια:

heart n soul είπε...

το 'βγαλε τσίτσιδο στο ξώφυλλο το παιδί???

Giorgio είπε...

Κι όμως το βγαλε τοπλες...


Εντελώς lol..

Ανώνυμος είπε...

Πες τα πές τα χρυσόστομε!!!!!

Τα φιλιά μου!

Giorgio είπε...

Thanks για το support παιδί!!!