Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Πρωινή κρίση...

Τι κάνει ο φίλτατος αναγνώστας???Ελπίζω να περνάει όπως και εγώ πολύ πολύ καλά... Όπως γνωρίζουν οι του φοιτητικού μετώπου οι εξεταστικές μας βρίσκονται στο ζενίθ τους και αυτό έχει δύο όψεις. Πρώτον ότι σε λίγο τελειώνουμε (yes yes!!!) και δεύτερο να κεφάλια πρέπει-αλλά δεν- να είναι μέσα... Ο καιρός είναι πολύ πολύ χοτ και εμείς αντί να 'μαστε στις ξαπλώστρες να λιαζόμαστε (το κάνουμε που και που, αλλά αλλιώς είναι να το κάνεις επί καθημερινής βάσης!) έχουμε να διαβάσουμε τις άπειρες σημειώσεις...

Και όχι τίποτα άλλο, εγώ προσωπικά δεν μπορώ ποτέ να βγάλω την όλη την ύλη. Δεν με παίρνει όμως από κάτω!Μιας και αναφέρω τον καιρό, κακομοίρηδες προσέξτε να μη βάλετε καμιά φωτιά.. Έχουμε που έχουμε τους εμπρηστές, κανονίστε να βάλετε και φωτιές από απροσεξίες. Τι το θες κυρία μου το μπαρμπέκιου(με τόνο στο ε παρακαλώ...), ή αφού το κάνεις που το κάνεις το τσιγαράκι σου μην γίνεσαι καραβλαχάρα και πετάς το αποτσίγαρο απ' το παράθυρο..Είναι άκρως επικίνδυνο αλλά και άκρως αντιαισθητικό.

Αλλάζω θέμα και έχω να πώ ένα shame on you στους υπευθύνους για το κλείσιμο του θεάτρου του Λυκαβηττού.. Μα απορώ ποιο ηλίθιο (επιεικώς..) μυαλό αποφάσισε στο κατακαλόκαιρο να κλείσει το θέατρο.. Και δεν έφτανε που έκλεισε, αλλά έκλεισε την παραμονή του James... Δηλαδή έλεος, άπειρα lol, άπειρα OMG, όχι άλλο κάρβουνο... Μετά μην θέλουμε να μας υπολογίζουν οι ξένες Ντίβες και Σταρούμπες...

ΈΛΕΟΣ!!!

Και τώρα που είπα για συναυλίες προφανώς και θα γνωρίζετε για την Madonna (με τόνο στο α παρακαλώ...). Και μην ακούω σχόλια και κριτικές για τις απαιτήσεις της.. Είναι Diva, της αξίζει και στην τελική όποιος δεν μπορεί να επωμιστεί το κόστος των εισιτηρίων ας μην πάει, αλλά να μην την κατηγορεί... Να μάθουμε κάποτε να μην πυροβολούμε ότι δεν μπορούμε να φτάσουμε (καρφάρα...), γιατί δείχνουμε το επίπεδο-δάπεδο μας..Και μετά το τελευταίο κοινωνικό μήνυμα σας αφήνω!Καλημέρες!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιεκτικότατος και καυστικότατος!!!!

Και πέρασες και τα κοινωνικά σου μνματα!

Τα φιλιά μου!

τετραγωνος κυκλος είπε...

Όσον αφορά την εξεταστική,τώρα ξύνεις πληγές..Ξέρεις τι είναι το να έχεις δώσει όλα τα μαθήματα που χρωστάς και στο τελευταίο να βαριέσαι να διαβάσεις;;!Καλά για τη συναυλία στο Λυκαβηττό διεθνώς ρεζίλι γίναμε..Αναρωτιέμαι η συναυλία της Madonna θα γίνει ή θα ακυρωθεί και αυτή..

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
Ευχαριστώ για τα καλά σ λόγια!!!;)

Τετράγωνος κύκλος:
Καλώς ήρθες!!!
Κουράγιο, αφού έμεινε μόνο ένα βάλε τα δυνατά σου!!Ρώτα και μας που συνέχεια φορτώνουμε μαθήματα...

Άσε άσε το ρεζιλίκι μας...
:)