Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Μπορεί Madonna να μην πήγα αλλά πέρασα super!!!

Και ενώ η χτεσινή μέρα κυλούσε ήρεμα και ωραία,χωρίς δελτία και (κωλο)εκπομπές του στυλ "βρίζω Madonna για να κάνω νούμερα το νούμερο", κατά τις 6 άρχισε να με πιάνει κατάθλιψη..Ωραία λέω (είχα λιώσει όλη τη βδομάδα όλα τα album της Θεάς, και είχα περάσει ατέλιωτες ώρες στο γιουτιούμπι βλέποντας τι άλλο παρά Madonna...), είχα να πάω και σ' ένα party θα ήμουν η καλύτερη παρέα...Αφότου ετοιμάστηκα και προέβλεψα ότι για μια ακόμα μια φορά η Βάνα θα με στήσει είπα να κάνω καμιά βόλτα, είχα να περάσω και από μια Εθνική, οπότε κατέλιξα να γυροβολάω στη (βρωμο)φοιτητούπολη με mp3 να παίζει ΘΕΆ στο φούλ...Με τα πολλά και τα λίγα μιλάμε με τη Βάνα και δίνουμε ραντεβού σε μια στάση να συναντηθούμε...Αφότου φτάνουμε στην περιοχή που γινόταν το party (είχε κάτι ερημιές, εμείς, ο Θεός και κάτι σκυλιά να μας γαυγίζουν...), και ανεβαινουμε σε κατι ανηφόρες βρίσκουμε το σπίτι (είμαι και γαμώ τους οδηγούς πρέπει να το παραδεχτούμε γιατί σχεδόν ποτέ δεν χάνομαι-Θέλω συγχαρητήρια τώρα!!!κλαπ κλαπ κλαπ..).

Είχαμε τους ενδοιασμούς να μπούμε ή όχι γιατί σκεφτόμασταν ότι θα χαλάσουμε το party με τα κέφια που είχαμε, συν το ότι είχαμε καθυστερήσει 2 και ώρες...Με τα πολλά μπήκαμε, γίναμε λίγο το επίκεντρο της βραδιάς αφού 9και 15 ζητήσαμε ταβλι, ναι το κάναμε και αυτό, παίξαμε καμιά δεκαριά παιχνίδια και μετά την κάναμε γιατί η νύχτα ήταν μεγάλη και δεν ήταν για μέσα.. Πρώτα πήγαμε για καφέ κατά τις 11 και ο θεός ο σερβις μποι μας έφερε ταβλι!!!Γιουπι γιούπι, κάναμε άλλο ένα μινι μαραθώνιο όπου για άλλη μια φορά δίδαξα διπλά παιχνίδια..! Το καλύτερο: σε κάποιο σημείο ακόμα και το central μας πετάει μια Madonna και ναι ναι πριν τελειώσει το κομμάτι πήρα και τις πόρτες!Άσε άσε όπου και αν πηγαίναμε, να 'ναι καλά τα παιδιά μας, βάζαν τη Θεά...Και επειδή είμασταν και μόνοι μας στον όροφο έκανα και ένα χορευτικό αλά Justin... Η απέναντι πολυκατοικία όμως κάτι πρέπει να είδε...Χμμ θα το ερευνήσω, και ελπίζω να μη δώ να παίζουν στους πίνακες ανακοινώσεων της σχολής φωτός μου...

Μη στα πολυλογώ μετά μας περίμενε άλλη παρέα για κανά ποτό στη guernica, που δεν μπορώ να πώ ήταν από τις καλύτερες φορές γιατί αναγκαστικά μείναμε στην αυλή και ευτυχώς είχαμε παρέα που σήκωσε συζήτηση και ήταν super cool!!!!Και πως να μην είναι ότι μου βάζει την κομματάρα, in your room σε remix από Portishead ???? Είναι του ποιοτικού η guernica, όπως καταλαβαίνεις φανατικέ...Μετά από κανά δίωρο είπαμε να βρούμε κάτι άλλα παιδιά που σήμερα αναχωρούν για Αθήνα (μα σήμερα βρήκαν!!lol)... Είπαμε να τους χαιρετίσουμε-ΑΠΕΙΛΉ- και τους μπαστακωθήκαμε μέχρι τις 5 μιση...

Άκου σκηνικό (τέσπα διάβασε...), να 'χουμε φτάσει έξω από το μαγαζί, ο Θεός να το κάνει κλουμπ, και περιμέναμε σχολιάζοντας με τη Βάνα όλα τα βλαχαδερά που έκαναν είσοδο...Και ενώ είμαστε στα πρόθυρα κατάθλιψης έρχεται δίπλα μας ένας σκύλος, πολύ μοναχούλης και μας έδωσε πολύ δύναμη(κρίμα δε μας περίμενε μέχρι να φύγουμε απ΄ το μαγαζί...), και ενώ παίζαμε ήρθαν και μας βρήκαν τα παιδιά...Με τα πολλά μπαίνω και 'γω και πέφτουμε σε ρεσιτάλ σκυλάδικων...ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΟΥ είπα!!!Αφού καταραστήκαμε τον ντι τζει (μπου χα χα σιγά τον ντι τζέι...) αρχίζει και ζεσταίνει το έδαφος, γυρίζει σε πιο ποπ rnb πρόγραμμα και ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ έβαλε και 4 minutes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο που δεν κλάψαμε με τη Βάνα γιατί τελικά κάποιοι μας αγαπάνε εδώ κάτω!!Αφού κωλοχτυπηθήκαμε άγρια μου πετάει και ένα work και τα δίνω όλα!!!Το υπόλοιπο κύλισε στο ήρεμο προς το καλό γιατί δεν ξανάβαλε και πολύ ελληνικό και καταλίξαμε εγώ με τη Βάνα να χτυπιώμαστε και οι άλλοι που και καλά είχαν τα άπειρα κέφια να μαραζώνουν...Τελικά όλοι δούλεψαν για μας χτες και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!!

Φανατικό κοινό: στο χτεσινό video με κάποιον να χορεύει την 6η αίσθηση ελπιζώ να καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής, είναι ανακρίβειες και συκοφαντίες της Βάνας, που την έχω σε καυτό εσταντανέ....

Τέλος μου ξανάρθε ο Βασιλάκης ο Μπάτμαν το πρωί, ως άλλος Άγιος Βασίλης και μου φερε πάλι τα δωράκια του μπαμπά και της μαμάς...Να ΄ναι καλά μου γλίτωσαν άλλο ένα σουπερ μαρκετ...!Και το καλύτερο, μέσα σ' όλα ήταν και μια σαλάτα "ΤΣΙΚΟΝΕ". Παλιόπαιδα με συγκινήσατε!!!

Αυτά τα ολίγα πάω για κανά φαγάκι και κανά καφέ. Να περνάτε σουπερ ότι και να κάνατε, γιατί πραγματικά τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στο λεπτό!

Υ.Γ. Είδα την Φαίδρα Δρούκα στο όνειρό μου, στο Hoxton να πίνουμε ποτάκια και πραγματικά ξύπνησα με πολύ ωραία διάθεση!!Αχ είναι όντως ένα ΥΠΈΡΟΧΟ ΠΛΆΣΜΑ!!!!





So get down, beep beep, gotta get up outta your seat
On and on , on the beat goes on!!!

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

καλά τόση καύλα με την Madonna???

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα περασες...καλυτερα που δεν πηγες στη madonna!