Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Συνέχεια ημερολογίου...

Είμαι πτώμα!!!Με μόλις 2 ώρες ύπνο πήγα και έδωσα απ τ' αξημέρωτο Θεμέλια... Μα καλά ποιός λογικός άνθρωπος βάζει Θεμέλια 9 το πρωί κυριακάτικα??? Πες οτι θες να πας το Σάββατο να κωλοχτυπηθείς γιατί να σου χαλάνε το πρόγραμμα...(άλλο ήθελα να πω αλλά επειδή μας διαβάζουν και παιδιά λέω να μη βρίσω..!). 500 παιδάκια δίναμε σήμερα!!!Ωραία όλο το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, nοστο έτος χρωστάει αυτό το χαζομάθημα, μαζί με μένα! Μπορεί να έδινα 9 αλλά επειδή έπρεπε να πιάσω και θέση πήγαμε από τις 8 και και χάρη στις πανέξυπνες ιδέες κάποιας καθίσαμε τελευταίο έδρανο αλλά όχι για πολύ...Με το που μπήκε ο καθηγητής μας είπε ευγενικά ευγενικά να του αδειάσουμε τη γωνιά!!!Βρε καλέ μας άνθρωπε , Βρε χρυσέ μας άσε μας να καθίσουμε δεν έχει πουθενά αλλού θέσεις...Τίποτα αυτός!!!Eεε σιγά μη σκάσουμε κιόλας πήγαμε σε αίθουσα εμείς και εμείς (για τους γνώστες ξέρετε ποιοι ήταν οι 2οι εμείς!!!). Τα θέματα καράκουλα λίγο πολύ γνωστά, και ο Σεπτέμβρης κοντά είναι... Η υπόλοιπη μέρα περιελάμβανε starbucks ένας καφές μετά είναι ότι πρέπει.Το απόγευμα κύλησε όσο πιο βαρετά μπορούσε να κυλήσει με ατέλειωτο msn και άπειρη μουσική!!! Το μόνο καλό είναι ότι βρήκα επιτέλους το τραγούδι του Stephan Bodzin που τόσο καιρό έψαχνα...!!!Μοναδική πινελιά trash χρώματος το show Βατίδου - Κούγια που προσφέρει ατέλειωτες στιγμές γέλιου!Καλό βράδυ και τα λέμε με εκτενέστερη περιγραφή του εν λόγω show....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπίσουμε ότι το έχεις περάσει το μαθηματάκι, ωστε να μν χρειαστεί να το ξαναδωσεις το Σεπτέμβρη!!

Πρέπει να δώσεις την ιδέα στα σταρμπακς να σε χρηματοδοτούν!
Εσύ παιδάκι μου είσαι κινητή διαφήμισή τους!!! Ας κερδίσεις κ τιποτες από αυτό!!!

Περιμένω εναγωνίως αναρτησούλα με Βατίδου-Κούγια..Έχω να στάααξω... ουου απίστευτο φαρμάκι!!!



ΥΓ: Θέτω δάυτη την ανάρτηση στο top10 των αγαπημένων μου δικών σου αναρτήσεων!!! Με ενθουσίασε το γάργαρο λέγειν σου κ η ευστοχη μεταπήδησή σου από το ένα θέμα στο άλλο!!!


μαααακιαααα!!!

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
Δεν ειν' κακό δεν ειν΄ καθόλου κακό!!!Θα τους το προτείνω!!!Απο αύριο η ανάρτηση που θα στην αφιερώσω!!!


Ευχαριστώ για τα πάρα πολύ καλά σου λόγια!!!


Καλό βράδυ!!!Φιλιά!

Dr Low είπε...

Χα! Κυρική δίναμε; Κι εγώ. Το πέρασα το ρημάδι με 5 και είπα και ευχαριστώ. Ξέρεις, τεμενάδες, όσφεοκάμψεις και τέτοια. Και το βράδυ το γιόρτασα δεόντως κάπου στο Σύνταγμα. Ναι, βρε! Στην πόλη σου ήμουν. Και πέρασα και υπέροχα. Για να ζηλεύεις.
Πανέμορφη η Αθήνα σας με τις καρδούλες παντού!

Giorgio είπε...

ΕL:
Mπράβο μπράβο μπράβο!!!χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που το πέρασες!!!Ευχαριστούμε για τα πολύ καλά σου λόγια.

Δε ζηλεύω γιατί Παρασκευή βράδυ ΦΕΎΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr Low είπε...

Κρίμα ρε συ! Έπρεπε να ανέβαινα κι εγώ Αθήνα να με βοηθούσες στα ψώνια. Κουφέτα, βέρες, λαμπάδες....ξέρεις τώρα!
Σε ζηλεύω εγώ τώρα χρυσέ μου! Ξέρεις πόσο θα ήθελα να ανέβω Αθήνα, να ξαναπάω στο γνωστό μπαράκι στο Σύνταγμα που δε θυμάμαι πως το λένε αλλά ξέρω πολύ καλά που είναι και να χτυπίσω το ίδιο πιπινάκι; ΠΟΛΥ!!!

Giorgio είπε...

τςςς πάλι πιπίνι...Δεν έχεις αφήσει τεκνό για τεκνό...

ΑΑΑ τελικά ο γάμος δεν έγινε!!Yes!!!Toυλάχιστον θα είμαι καλεσμένος???