Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Είμαστε γεννημένοι ο ένας για την άλλη (αναλυτική γεωμετρία!!!)...ΤΈΛΟΣ!!!


Tέλος Τέλος!!!Ναι, ναι επιτέλους τελείωσε η εξεταστική μου!!! Όσο και να παραπονιόμουν τόσο καιρό μια χαρά πέρασα... Έβλεπα φίλους περισσότερο από όσο τους είδα σ΄ολόκληρο το εξάμηνο και γενικά σπάσαμε άλλο ένα φράγμα και είπαμε πολλά και διάφορα... Γενικός απολογισμός από 8 Ιανουαρίου έως και σήμερα 15 Φεβρουαρίου Πάρα πολύ Καλός!!!Ότι δεν έγινε σ ολόκληρο το πρώτο έτος το κάναμε δειλά δειλά στις αρχές του χειμερινού εξαμήνου και το απογειώσαμε μέσα στην εξεταστική!!!Από μαθήματα δεν τα πήγα και εκπληκτικά καλά αλλά Ίδωμεν... Ο καιρός των αναλυτικών βαθμολογιών πλησιάζει απειλητικά!!!χιχιχι...Φεύγω το βράδυ και αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων (εε δε πιστεύω να βουλιάξουμε!!!Η απόλυτη γκαντεμιά) θα μαι στο σπιτάκι μου στον Άλιμο!!!Μια χαρά έχω πεθυμήσει το σπιτάκι μας και όσο και να το κάνουμε και τους δικούς μου!!!Πάλι από τα χαράματα ξύπνησα (πάλι 9 έδινα...Αμάν πια ποιο πρωινοπούλι βγάζει το πρόγραμμα να το βρώ εγώ να του πώ 2 λογάκια!!!) πήγα έγραψα και μετά απλά ΠΕΤΟΎΣΑ!!!Φεύγω και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι τέλειωσε η εξεταστική! Το πρόγραμμα που έχω βγάλει για το τριήμερο που θα μαι Αθήνα δεν το λέω (μεταξύ των αναγνωστών υπάρχουν κάποιοι γρουσούζηδες οπότε δεν το διακινδυνεύω...), μη φοβάστε μόλις επιστρέψω πάλι στο φοιτητοσπιτάκι μου θα σας τα πώ με το νι και με το σιγμα....Προς το παρόν πάω να πάρω ένα ντεπον γιατί έχω πονοκέφαλο να γράψω κανά cd με τις κομματάρες για να τις χω και στο αυτοκίνητο και να μαζέψω και καμιά βαλίτσα... Ίσως να έχουμε και νεότερη ανάρτηση προς το απόγευμα αλλά αν δεν τα ξαναπούμε σας εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!!


Υ.Γ.1. Ξέχασα να πω ότι εισιτήρια για σήμερα στο πλοίο δεν υπάρχουν!!!Το πρωί είχαν μείνει μόνο 50...Αλλά άμα τα χεις τα κονέ τα χεις!!!!Καλή συνέχεια!
Υ.Γ.2. Η φωτογραφία είναι τ' ασχέτου(Πρωτοχρονιά 2008 απ΄το μπαλκόνι μας...) απλά επειδή αυτά τα χριστούγεννα ήταν πολύ ιδιαίτερα είπα να την postάρω!!!Το κοκκινάδι είναι πυροτεχνήματα από το Φάληρο(με κάθε επιφύλαξη...)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mικρέ μουουου!!! Μας έρχεσαι επιτέλους!!!
Αντε άντε!!! Θα αναστενάξουν τα Νου Που από την παρουσία σου!!!


Καλό ταξίδι!!!
Τα φιλιά μου!!
Τα υπόλοιπα από κοντά!!!!
ΜΜΜΜΜΑΑΚΙΑΑΑΑ!!!!!

Giorgio είπε...

Kαι όχι μόνο...Ειδικά αν έχουμε χίονια θα ταράξω και τα βου που...


Thanks a looot!!!!
Μακια τα λέμε από κοντά!