Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Διακοπές ΤΈΛΟΣ!!!Σνιφ...

Άποψη θάλασσας από την κουζίνα...



Ο Υμηττος απ΄το μπαλκόνι μου...







Back from the snow!!!Γύρισα...Η βαλίτσα έχει αδειάσει και η Siemens έχει μπεί στα ξεβγάλματα, ένα μπανάκι και γρήγορα σχολή! Σνιφ σνιφ :(


Πήγα για 3 μέρες και τελικά κάθισα 4 , ξεκουράστηκα αφάνταστα, άλλαξα παραστάσεις και ένιωσα πάλι την ΑΘΉΝΑ!!!Επιγραμματικά θα σας πω πως πέρασα αλλά θα επακολουθήσει και εκτενέστερη ανάλυση...(Απειλή!)


ΣΆΒΒΑΤΟ: Έφτασα με ένα σκυλοπνίχτη αλλά αφού ήμουν Αθήνα δε με νοιαζε ακόμα και με καικάκι να φτανα...Με τα πολλά και με τα λίγα έφτασα σπίτι και μετά ακολούθησε βόλτα με ψώνια στο κέντρο και στο τέλος καταλήξαμε Χαλάνδρι.Φαγητό στην Αλεξάνδρας και απογευματινός καφές με μια blogger.Έφτασα σπίτι 9 και και έπεσα για νάνι πτώμα!

ΚΥΡΙΑΚΉ: Ξύπνημα απ΄τα χαράματα και όλα γύρω μου λευκά!Μες την τρελή χαρά εγώ!Έχω γεμίσει 2 κάρτες μνήμης με χιονισμένες φωτό και συνεχίζω.Το καλύτερο εγώ στην ταράτσα να πετάω χιόνι και να ακούω το christmas is all around...

ΔΕΥΤΈΡΑ: Για ακόμα μια μέρα ξύπνησα απ τα χαράματα και ξεχιόνιζα μπαλκόνια και ταράτσες.Βρήκα κάποια καλά βιβλία , ξεπάγιασα για να τα βρω στην αποθήκη!!!Υπέροχο φαγητό και το μόνος στο σπίτι στο dvd για χιλιοστή φορά!

ΤΡΊΤΗ: Θα καταντήσω γραφικός αλλά και σήμερα ξύπνησα από τα χαράματα αλλά απ ότι είδα μόνο πάγο έχει έξω οπότε τίποτα δε με κρατάει μέσα!Καθυστέρησα μέχρι τις 10 σπίτι και μετά βγήκα.Ο Θεός και γω ξέρουμε πως δε σκοτώθηκα καθώς κατέβαινα στη στάση.Πήγα βόλτα στο κέντρο φωτογράφισα ότι καρδιά υπήρχε και δεν υπήρχε, μια σύντομη επίσκεψη σε 2 αγαπημένα πρόσωπα στην Καλλιθέα, στάση στα Sneaker και στα starbucks και τρέχουμε για Βουλιαγμένης.Ευτυχώς πέτυχα αμέσως την κυκλική του Καλαμακίου και έφτασα γρήγορα home.Φαγητό βαλίτσες και το βραδάκι Πειραιάς...





Τρίτη απόγευμα λίγο πριν να γύγω...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalwsoooorises!!! :D 3ekourasthkame e? fortwsame k tis mpataries k etoimoi gia diavasma! ntouf! eipa na pw kamia makakia na perasei h wra! :P s leipsame kasolou le? :) ate a ta poume sth sxolh pia! filakiaaa! :* murtw..

Giorgio είπε...

Μυρτώ:
καλά περάσατε???τελικα σήμερα θα γίνουν οι πιθανότητες 2???κατι πράγματα που μ απασχολούν...θα τα πουμε αναλυτικά στη σχολή!!!μακια:)))

Ανώνυμος είπε...

Back from the snow!!!
xixixixi

Είμαι πολύυυ χαρούμενη που συνέβαλα έστω κ λίγο στο να περάσεις καλά αυτές τις μέρες!
Χαίρομαι που ανανέωσες τον αέρα σου!
Σε όλους μας χρειάζεται λίγη ανανέωση αέρα!!!
Υπέροχες οι φωτογραφίες.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Τα πιοοο γλυκάαα φιλιά μουουου!!!

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
Παράφρασα ένα τραγούδι του Pete το "Back from the dead"!!!χιχι

Καλά έως πολύ καλά ήταν!!!!Thanks για το nice comment!!!

Φιλιά!!!

Dr Low είπε...

Χαίρομε πάρα πλύ που πέρασες καλά. Κι ας ήταν για λίγο. Τα φιλιά μου στο λατρεμένο Ηράκλειο!

Giorgio είπε...

EL:
Ανταποδίδουμε τα φιλιά!!!Δεν πειράζει θα ξαναπάω εντός ολίγων εβδομάδων!!!