Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Πάλι σας έφταιξα Σαββατόβραδο!!!

Και ενώ περιμένω να έρθει η ώρα για να ετοιμαστώ για έξω είπα να χαζέψω λίγο στο youtube και τι σας έχω πάλι!!!ΑΠΌΛΥΤΗ!!!!!!!!!

Από τα καλύτερα της live στο Βοτανικό το 2006 που είχε όλη τη "νύχτα".Η Ατάλαντη μην πω τι είχε φάει τότε (δεν είναι και το επιπέδου μου...) που αναγκάστηκε να κλείσει το σχήμα της στους 2και κάτι μήνες...H περίοδος 2005-2006 ήταν πραγματικά περίοδος Αννούλας!Όλος ο δίσκος ακούστηκε και χιλιοπαίχτηκε στα καλύτερα club's Αθηνών και Περιχώρων.Ειδικά το απόλυτο bitάκι του δίσκου, to nylon είναι respectoγλου κομμάτι...


Η έναρξη για να δούν κάποιοι κάποιοι....



Και τα live της Αννούλας για να ακούσουν κάποιοι κάποιοι...






Και να σταματήσουν οι κατηγορίες γιατί μια σεζόν να δούλευε η Απόλυτη όχι μια αλλά δυο εταιρίες παραγωγής θα πλήρωνε...By the way μη ξανα-ακούσω ότι δεν έχει νεά τραγούδια γιατί λίγο να κουνήσει το χεράκι της έχει τα πάντα!!!Άντε και καλό Σαββατόβραδο!


Υ.Γ. Για να σε δείχνει κόκκαλο το κόκκινο παντελόνι σημαίνει ότι είσαι...Για κάτι κακίες που άκουσα τελευταία...

4 σχόλια:

Dr Low είπε...

Για κάτσε να έρθω Ηράκλειο να σου πω εγώ! Μέρα νύχτα Μίλτο θα ακούς!
Καλή διασκέδαση!
Α! Κανα σπίτι στην οικοδομή σου νοικιάζεται;;;;

Σοφία είπε...

Την είχα δει στο Λονδίνο όταν είχε έρθει πριν μερικά χρόνια στο Alexandra Palace. Έκανε πολύ καλό σόου! Εκείνο που με είχε εντυπωσιάσει ήταν ότι στο τραπέζι ήμασταν Έλληνες, Κύπριοι (κλασσικά), Άγγλοι, ένας Ιταλός (που ήξερε όλα τα τραγούδια της απέξω) κι ένας Ελβετός που δεν μιλούσε καν ελληνικά (αλλά κι αυτός ήξερε τα τραγούδια). Πολύ ιντερνάσιοναλ κοινό η Αννούλα και δεν το περίμενα :-)

Κάποια στιγμή η Άννα ήρθε στο τσακίρ κέφι και άρχισε να τραγουδάει κάτι παραδοσιακά κυπριακά (τα ρεάλια ρεάλια κ.λπ.) ανέβηκε πάνω στα τραπέζια και έγινε χαμός. Την είδα από πολύ κοντά και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στέκεται πολύ καλά. Έχει ωραίο πρόσωπο που δεν φαίνεται τεντωμένο σαν μάσκα και ωραίο σώμα. Είναι πολύ λεπτή, αλλά έχει ραγάδες στην κοιλιά (αλλά και ποια δεν έχει).

Giorgio είπε...

EL:
Έλα εσύ με το καλό και όλο Pete (Doherty...) θα ακούς!!!Όχι και για τη φίλη μου (που σου λεγα στο mail) έψαχνα εδώ αλλά τίποτα...Μια χαρά είναι η πολυκατοικία μου!Όλο φοιτητές...

Giorgio είπε...

Σοφία:
Ευχαριστώ πολύ πολύ για το support!!!snif snif