Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Λίγα από τα νέα μου!!!

Μ’ αρέσει που θα τελείωνα και το ημερολόγιο διακοπών στην Αθήνα της περασμένης εβδομάδας και θα δημοσίευα και μια κριτική για το ¨Μόλις Χώρισα¨... Σήμερα άν και ξύπνησα σχετικά νωρίς (yeap από τις 10 στο πόδι είμαι..!) πήγα να πάρω εφημερίδες και πήρα αρκετές οπότε αφιέρωσα εκεί αρκετό χρόνο... Έπρεπε να αναπληρώσω και τις χτεσινές δουλειές που δεν έγιναν λόγω του ότι δεν είχαμε νερό, είχα να καθαρογράψω και σημειώσεις οπότε πάει η μέρα! Πραγματικά σήμερα το χάρηκα πάρα πολύ γιατί πήρα 3 εφημερίδες και θυμήθηκα τα παλιά... Με την εξεταστική το ‘χα παρατήσει το σπορ οπότε τώρα που είμαι πιο χαλαρός και δεν εχει χιόνια (Την περασμένη εβδομάδα που να βγω για εφημερίδες και ποιο περίπτερο να βρω ανοιχτό με 20 πόντους χιόνι???) ξαναβρήκα τον παλιό μου εαυτό!!! Βέβαια και χτες το βράδυ γυρνώντας από τον καφέ ¨τσάκωσα¨ και ένα HELLO! να ρίξω ένα βλέφαρο πριν πιάσω το βιβλίο μου...Δεν έχω κανένα παράπονο, άρχισα να διαβάζω με τους παλιούς εντατικούς ρυθμούς και διακρίνω μια ανανέωση!Αρχίζω πρώτα με μια είδηση που μου είπαν να τη γράψω εδώ. Την Παρασκευή 22/2/2008 έγινε ένα ατύχημα στον ηλεκτρικό και είχαμε 6 τραυματίες...Την παρούσα είδηση δεν την διάβασα ούτε την άκουσα αλλά μου τη μετέφεραν για αυτό και διατηρώ κάθε επιφύλαξη και επιδέχομαι διόρθωση αν δεν ισχύει....Οκ τώρα που είμαστε όλοι ικανοποιημένοι αρχίζω τα δικά μου!Άσχετο με τα χιόνια δεν πρόλαβα να πάω Θέατρο Αθήνα οπότε ελπίζω να τα καταφέρω στο επόμενο ταξίδι (τα λεγα δεν τα λεγα ότι κάποιοι αναγνώστες είναι γκαντεμόσαυροι....).Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι έχασα ένα party που ήμουν καλεσμένος αλλά ήταν στην Αθήνα....Τι να κανα να πεταγόμουν πάλι για 2 μέρες???Καθόλου άσχημο......χαχα.Τις μέρες του χιονιά γιατί κανένας από σας που έλιωσε στην tv δε μου είπε να βάλω να δω την Έφη Σαρρή και τη δήλωσή της ¨Κάνει κρύο καιρός για τριο...¨???Αφού ξέρετε ότι στηρίζω το δήμο μου, θα την έβλεπα!Ας πάμε σε κάτι πιο σοβαρό : Οι φοιτητές του Κειμπριτζ ψήφισαν ΝΑΙ στην επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα...Ας μην περάσει στο ντουκου να το αναφέρουμε και αυτό, γιατί να κάνουμε καμιά ενέργεια παραπάνω δε μας βλέπω....Και στα ακόμα πιο σοβαρά ο Dior κάνει στροφή τελείως προς την υψηλή ραπτική και στα πανάκριβα υλικά αφού είδε τα περσινά κέρδη του να ανεβαίνουν με αυτή του την κίνηση...Κρίμα και ήλπιζα να βρω κανα γυαλικό...Άμα είσαι γκαντέμης είσαι!!Την ώρα που όλοι οι γνωστοί οίκοι βγάζουν πιο προσιτές σειρές ειδών , αυτός που θες κάνει κυριολεκτικά στροφή στην ποιότητα!!!Τέλος, καλώ την Scarlet Johansson να μου δώσει λίγο χώρο απ’ το σπίτι της και από τη ζωή της και την κουβέρτα του βρωμογατου της ....Άκους εκεί Hermes κουβέρτα το παλιόγατο....Αυτά τα ολίγα για απόψε γιατί έχω και πρωινό ξύπνημα και να διαβάσω άλλο ένα κεφάλαιο από τον ¨¨Μικρό δακτύλιο¨.

Μοιάζει με το ριχτάρι του καναπέ μου αλλά δεν είναι... :( .Ακούς εκεί το παλιόγατο Hermes κουβέρτα.....Θα τα πάρω βραδιάτικα...!


Υ.Γ. Είχα σκοπό να σχολιάσω κάποιες φωτός από το Hello! αλλά και αύριο μέρα είναι...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι να πρωτοσχολιάσω???

Καταρχάς χαίρομαι απίστευτα που γυρνάς στους παλιούς καλούς ρυθμούς σου και που ξεκίνησεςε και πάλι να διαβάζεις εφημερίδες!!!

Την Παρασκευή ναι ναι έγινε ατύχημα στον Πειραιά, βγήκε ένα τραίνο από το χώρο στάθμευσης έξω στο δρόμο, από λάθος μιας καθαρίστριας, και σκοτώθηκε ένας άστεγος... Ασε πανικός!!! Ήταν 2 γνωστοί μου εκείνη την ώρα εκεί και μου τα παν...


Κρίμα που δεν πήγες Θέατρο..


Το Εφάκι δεν το είδα, αλλιώς εννοείται ότι θα έπεφτε μνματάκι επιτόπου!!!


Όσο για τους φοιτητές του Κειμπριτζ.. δεν το ήξερα! Και μπράβο τους από μένα..Αλλά θα εισακουστούν?
Ή θα θαυτεί η στήριξή τους από τους ξενερουά εγωίσταρους Άγγλους???


Όσο για το Σκαρλετάκι.. ένα έχω να πω.. ΠΟΥ ΠΑ ΜΩΡΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΙ??
Για προσγηώσου κοπελιά στα πόδια σου και άσε την καλαμιά που έχεις στογγυλοκαθίσει!
Απα πα πα εσυγχήστειν!


Αυτά λοπόν.. ελπίζω να μν άφησα τπτ ασχολίαστο!!!

Τα φιλιά μου Γιωργακουλίνο μουουου!!!

Dr Low είπε...

Ε ΟΧΙ! Το "κρύο καιρός για τρίο" το λέω χρόνια τώρα ΕΓΩ! Θα πάω και θα την τσουρομαδίσω την ατάλαντη καρακάξα!

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
Συρφετός όπως πάντα και εσύ.;)

Θα πάω μςρέ θέατρο που θα μου πάει..Εσύ άν την έβλεπες σίγουρα θα μου το λεγες...Σε άλλους πήγαινε το καρφί...Αχ και γω λατρεύω τη Σκάρλετ...Η αγαπημένη μου...!

Και ναι δεν άφησες τίποτα ασχολίαστο!!!

Καλό βράδυ και τα φιλιά μου!

Giorgio είπε...

EL:
Εεε είναι κλασσική ατάκα...Βλέπω αγάπες στο πρόσωπο της Έφης!!!χαχαχα


Υ.Γ. Πέθανα στα γέλια από τον χαρακτηρισμό!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα σε ποον να το πω κ ποιος να συμφωνήσει ότι το Εφάκι, ΠΟΙΟΣ? Το Εφάκη εχαρακτηρίσθειν ατάλαντη καρακάξα!
Ε ποτέ!

χιχιχιχι


Καλή σου νύχτα καγκουράκο μου!

[Καρφί για όσους στραβούς κουλούς κ μαύρους σε λένε έτσι!]

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
Καλά μέσα σε 2 μέρες θυμήθηκα το παλιό μου nic και απέκτησα και ένα καινούργιο!!!Realy cool!!!