Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Tα νέα μου...


Με δυο λέξεις βαριέμαι αφάνταστα...Δεν μπορώ να προσαρμοστώ στην πραγματικότητα του νέου εξαμήνου...Πάλι από την αρχή, σχολή όλη τη μέρα, σημειώσεις δικές μου +οτι χάνω να τα παίρνω από άλλους, γενικότερα μια ρουτινιάρικη κατάσταση...Ξανα να γνωρίζεις νέους καθηγητές, άλλους βοηθούς στα εργαστήρια και άντε να δούμε πόσα μαθήματα θα δηλώσουμε και αυτό το εξάμηνο.Δυο πράγματα με παρηγορούν, 1)σε 2 βδομάδες ξαναπάω ΑΘΉΝΑ(sweet εξάρτηση) και 2) η μουσική μου...Και το θεικό τώρα έρχεται Αmy Winehouse & Babyshambles 4 ever!!! Το πα το πα και δε ντρέπομαι καθόλου!!Άντε βρε Amy βγες από την κλινική να ηχογραφήσεις τα νέα σου τραγούδια...Είσαι η μόνη σανίδα σωτηρίας μου!!!Δε λέω τα τραγούδια των Babyshambles καλά και άγια αλλά η Amy είναι Amy!!!Ακούστε , μάλλον δείτε, και τα νέα κολλήματά μου :



You talk Babyshambles




You talk, you talk a good game
Wish i could talk the same
A song is just a game Im getting good at cheating at...
Mια αγάπη φωτιά Σοφία Στρατή

Αγαπημένη και η Σοφία με το ιδιαίτερο στυλάκι της!!!Αλήθεια πόσα "μαλλιά" έχει αλλάξει αυτό το κορίτσι???Μου άρεσε και με τα ραστα αλλά και τώρα είναι φοβερή!

Αλήθεια η Britney τι κάνει??Είχα ακούσει ότι έχει πάρει την κάτω βόλτα...Λέγεται ότι υπάρχει και φόβος για την ίδια της τη ζωή...Κρίμα, κρίμα όσες τρέλες και να κανε τα τελευταία 2 χρόνια δεν της αξίζει αυτό να είναι το τέλος της.Είναι μικρή κοπέλα ακόμα, και όσο και να την βρίζουμε τώρα (για μένα το λέω...) ξεχνάω τα cd της που αγόραζα μικρό και τη λατρεία που της είχα...Hit me baby one more time και o'ops i did it again τα ξεχνάω τώρα άλλα όταν περίμενα μπροστά στην tv και στο MTV, που τότε πιάναμε στην Αθήνα, να τη δώ άλλα έλεγα...Εγώ πάντως περιμένω τη Britney να ξαναλάμψει όπως τότε!!!

Απ' τα καλύτερά της...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινώ!

Amy=ΛΑΤΡΕΙΑ!

Τέλειο το τραγουδάκι των Babyshambles!

Το Σοφάκι.. πολύ το πάω.. με ότι μαλλί κ να έχει! Κ μου αρέσει απίστευτα κ το τραγουδάκι.. το οποίο αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι ξένο.. ε?

Και τέλος..

Η Μπριτ(σ)ουλίτσα μας παντρεύτηκε τον παπαράτσι γκόμενό της..
ΝΑΙ ΝΑΙ!
Τον έκανε κ τον τρίτο γάμο!
Τώρα τι θα κάνει στην υπόλοιπη ζωή της μου λες?

Giorgio είπε...

To τέλος με σοκαρε!!!Πότε και που έγινε ο γάμος αφού υποτίθεται ότι είναι του θανατά???

Τι μαθαίνει κανείς!!!