Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Βρήκα ζωή στα μαύρα τα μεσάνυχτα..!!!

Άστα φανατικέ ξανακύλισε η αρρώστια...Χτες ήμουν όσο πιο χάλια μπορούσα και όλη τη μέρα νύσταζα..Πρέπει να έσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ ύπνου...Σήμερα είμαστε καλύτερα!


Ορίστε και το ολοκαίνουργιο μου ψαράκι, ο Justin!!!Το ονόμασα έτσι επειδή, την πρώτη μέρα γύρναγε συνέχεια στη γυάλα, και επειδή η εναλλακτική πρόταση από τη νονά του ήταν Κίσσαβος...Αν είναι δυνατόν!

Και για να δικαιολογήσω τον τίτλο του post, άστα φανατικέ, χτές όντως βρήκα ζωή τα μαύρα τα μεσάνυχτα. Και δεν εννοώ την ομώνυμη σειρά, που δεν την παρακολουθούσα, άρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά από κάτι ψιλά που έπιασα καλή πρέπει να 'ταν! Που λες μόλις γύρισα σπίτι βαρέθηκα ελεεινά, είμαι που είμαι αρρωστούλης, δεν ήξερα τι να κάνω..Αλλά μετά από λίγο το ανακάλυψα! Έκανα γυαλί όλο το σπίτι!!Δεν μπορείς να φανταστείς τι ώρα τελείωσα..Καλά ξημερώματα, αλλά τουλάχιστον όλα τελείωσαν..!Ευτυχώς!!!Και το πιο cool είναι ότι και κάποιοι άλλοι φοιτητές από μια γειτονική πολυκατοικία (είμαστε ολίγον τι φοιτητική γειτονιά εδώ...) έκαναν ακριβώς τα ίδια..!

Κατά τα άλλα ειδικά σήμερα θα ήθελα πολύ το home sweet home της Αθήνας, και το βράδυ καμιά γκαζότσαρκα... Έχω βαρεθεί εδώ κάτω! Ευτυχώς που έχουμε και ένα central (όλα τα άλλα μαγαζιά προσωπικά τα θεωρώ καγκούρια) και ένα ταβλάκι...! Ακόμα μια από τις παρηγοριές της τωρινής εξεταστικής!!!

Να και η τούρτα των 20ών γενεθλίων...

7 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

Με γεια τον justin! Περαστικά για την αδιαθεσία σου και χρόνια πολλά και καλά με υγεία και αγάπη! Όσο για την νοικοκυρά που ξύπνησε μέσα σου, μην ανησυχείς με επισκέπτεται κι εμένα συχνά πυκνά..

γυάλινο δάκρυ είπε...

Δεν πήρα ακόμα ψαράκι γιατί με ταλαιπωρούν ΑΚΟΜΑ οι αμυγδαλές και κάθισα σπίτι.. Αλήθεια, γιατί οι αρρώστιες αυτο το διάστημα δεν περνάνε; Αλλά θα πάω τη Δευτέρα.
Να σου ζήσει ο Justin και να τον προσέχεις. Το πιο σημαντικό για τα χρυσόψαρα είναι η διατήρηση μιας σταθερής θερμοκρασίας κάπου στους 20-25 βαθμούς Κελσίου. Να του αλλάζεις τακτικά νερό, αλλά να είναι εμφιαλωμένο σε θερμοκρασία δωματίου, γιατί το χλώριο τα σκοτώνει. Η πιο συχνή αρρώστια τους είναι το ich (εμφανίζουν άσπρες κουκίδες σαν πιτυρίδα στο σώμα τους). Αν δεις κάτι τέτοιο αγόρασε ένα φάρμακο από το μαγαζί που το πήρες για να του ρίξεις στο νεράκι του. Επίσης, όταν του ρίχνεις την τροφή να τη βρέχεις λίγο στο νερό του, έτσι ώστε όταν πάει να τη φάει να μην παίρνει και αέρα μαζί και αρρωστήσει (swim bludder). Όλα αυτά μου τα έχουν πει ειδικοί ψαριών εννοείται. Και γενικά να προσέχεις οποιαδήποτε αλλαγή χρώματος στο σώμα του. Καλή αρχή ως ...γονιός λοιπόν!!

Κανένα κομματάκι από την τούρτα δεν έμεινε και για μας;!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Α και κάτι που ξέχασα! Να μη γεμίζεις μέχρι πάνω τη γυάλα με νερό, γιατί αυτά πηδάνε έξω.
Και όταν του αλλάζεις το νερό να κρατάς λίγο από το παλιό γιατί εκεί έχουν δημιουργηθεί βακτήρια που το κάνουν το αποστειρωμένο νερό βιολογικό και πιο φυσικό.

Σόρυ για τις πολλές συμβουλές αλλά μάνα(!) είμαι κι εγώ και αγωνιώ!!

heart n soul είπε...

τέλεια η τούρτα! happy birthday:)

Από μικρό κι από τρελό είπε...

ΠΗΡΕΣ ΨΑΡΙ???????

Giorgio είπε...

if...ιγένεια:
Καλώς ήρθες!
Ευχαριστώ και για τον Justin, και για τις δικές μου ευχές!!!
Νοικοκύρης παρακαλώ!!!Και ξυπνάει κάθε σάββατο πρωί, απλά τώρα έκανε μια έκπληξη!!

Γυάλινο δάκρυ:
Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τις συμβουλές!!Είχα πολλά χρόνια να πάρω ψαράκι..Άντε με το καλό και ο μονομάχος σου!!!
Δυστυχώς από όλη αυτή την τούρτα(1κ 1/2 κιλό...) έμειναν μόνο 2 κουταλιές...Και όλα αυτά από 6 άτομα...Και να σκεφτείς ότι μας φέρανε και ποτάκια και άλλα γλυκά του κουταλιού και φρούτα που όλα φαγώθηκαν!

Giorgio είπε...

Heart n soul:
Thanks!!!!

Από μικρό-τρελό:
Δεν είναι ψάρι είναι ο Justin!!!!!!

:))