Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Τηλεοπτικά-Καλλιτεχνικά και μόνο!!!

Πρώτα απ' όλα να ευχηθούμε στη συμπαθέστατη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου Να τους ζήσει το μπεμπέ!!!Ναι ναι η λατρεμένη κοσμική που λατρεύουν να μισούν οι περισσότερες γλάστρες της tv έγινε πριν 2 μέρες Μαμά!!!

Και καλό κουράγιο στον σύζυγο Κωνσταντίνο...Τι να κάνουμε η Μαριλένα ήθελε κοριτσάκι και της ήρθε ο διάδοχος, τι σου κάνει μετά να μην πάθει την κρίση της???Παρόλα αυτά να σας ζήσει και γενικότερα τα καλύτερα!!!


2 Δεκεμβρίου η μουσική απάντηση που περιμένουμε!!!!!!
It's gonna be Britney bitches.....
Ναι ναι ολοκληρωμένο album από Britney, που πλέον είναι καλό κορίτσι, δεν πίνει, δεν ξενυχτάει και κάνει ολημερίς και ολονυχτίς πρόβες για να σκίσει!!!


Πρωινός καφές με Κατερίνα Ζαρίφη και Νίκο Μουτσινά...
Well well δεν ξέρω από το λίγο που είδα έχουν ψιλο funky-βλάχικο σκηνικό, με πολλά γεμίσματα στο όλο 3ωρο...Βέβαια είναι αρχή ακόμα οπότε περιμένουμε λίγο ακόμα. .!Συν ότι είναι 2 πολύ ταλαντούχα παιδιά, με το black τους το χιούμορ και πάνω απ' όλα παιδιά!!!Δεν είναι και Γρηγόρης στην ηλικία...

Όσον αφορά την Ελεονώρα Μελέτη...Μμμ καλή και η στροφή προς την ενημέρωση.. Αλλά το κοινό δεν ξεχνά τις κακίες τύπου Ζωίτσα Λάσκαρη..Θα δείξει, άλλωστε ο χρόνος, το κοινό, και ο Τέρενς είναι οι καλύτεροι κριτές!!
Και τώρα που είπα Τέρενς αλήθεια γιατί τρέχει στον Γιωργάκη τον αυτιά??? Τέλος τα δυτικά προάστια για εκείνον...?Χμμ

Τατιάνα



Τατιάνα λέω,
εσύ που δίδαξες το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ τι έπιασες χτες????

Η Άντζυ δεν το συζητώ ΘΕΆ!!!Κούκλα, χωρίς περιττά κιλά, έτοιμη για γερό come back...Ακόμα και το πρόσωπο δεν είχε καμιά γερή πλαστική... Κούκλα για την ηλικία της!!!Μπράβο ας μάθουμε και λίγο στο όχι τσίτα τα γκάζια...!

Και τα θλιβερά: Richard Wright, Σταύρος Παράβας...Καλό Ταξίδι.

2 σχόλια:

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Περιεκτικόοοοτατος, με περισσή εφράδεια στο λόγο κ περνάς κ κοινωνικά μηνύματα!

γιαυτό εγώ η φανατικιά αναγνώστρια δε σ'αλλάζω δε σ'αλλάζω!!!

"ζαχαρούλα.." είπε...

η τηλεόραση είναι χάλια....

καλημέρα!