Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

1η Δεκεμβρίου : Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.


Καλό μήνα φανατικέ αναγνώστη!!!Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τον ερχομό των Χριστουγέννων και του νέου έτους!!!1η Δεκέμβρη και σήμερα, όπως θα έπρεπε να ξέρεις είναι η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Aids. Σε πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας θα γίνουν εκστρατείες ενημέρωσης και καλό θα είναι όσους σταματήσουν για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση να καθίσουμε γιατί όλοι όσο λιγότερο ή περισσότερο σχετικοί είμαστε χρειαζόμαστε μια ενημέρωση...Ειδικά εσύ φανατικέ αναγνώστα, που για να με διαβάζεις σημαίνει ότι είσαι ιντελεκτουέλ και πχιοτικό άτομο θέλω να δώσεις το παράδειγμα και να συμπεριφερθείς σαν ώριμο άτομο...Δε θα ξεχάσω κάτι κωλόπαιδα, τελείως καμένα που πριν από 5 χρόνια έξω από τη Βουλή καθόντουσαν και φούσκωναν τα προφυλακτικά που τους είχαν δώσει οι ομάδες εθελοντών...Γελοίο θέαμα, και πραγματικά πολύ χαζό γιατί με μια μικρή προφύλαξη μπορείς και να χαρείς το sex και να 'σαι και υγιής!



Πραγματικά μου είναι αδιανόητο στο 21ο αιώνα κάποιος που είναι ενεργός σεξουαλικά να μη χρησιμοποιεί προφυλακτικά.. Είναι επιεικώς παιδιάστικο και ανώριμο να ρισκάρεις τόσο για τη ζωή σου, όσο και για τον/ην ερωτικό/η σου σύντροφο.Για αυτό ένα μήνυμα προς όλα τα αγοράκια : Μόνο με προφύλαξη!!Και στα κοριτσάκια : Να το απαιτείτε!Δεν είναι προαιρετικό αλλά υποχρεωτικό!

Και για να τραβήξουμε και λίγο κόσμο σήμερα Δευτέρα 1η Δεκέμβρη στις 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος υπάρχει πορεία ευαισθητοποίησης με διανομή ενημερωτικού υλικού και προφυλακτικών. Θα είναι εκεί και το βασικό καστ από τα Άγρια Παιδιά Αντίνοος Αλμπάνης, Νικόλας Αγγελής, Μιχάλης Οικονόμου και Σταύρος Σβήγκος. Τα facebookάκια μπορούν να μπούν και ΕΔΏ.

Ένα πολύ light video





Κλείνοντας, η sweet and bitter έχει ένα Υπέροχο post για το θέμα με τη ματιά της γιατρού...Δείτε το αξίζει.!


Και μια βόλτα από την Praksis είναι απαραίτητη!

Καλό βράδυ!Καλό μήνα!Και παιδάκια προσοχή!


5 σχόλια:

Sweet and bitter είπε...

"...με μια μικρή προφύλαξη μπορείς και να χαρείς το sex και να 'σαι και υγιής!"!!!

Αυτό δείχνει πόσο σκεπτόμενο άτομο είσαι! Μπράβο!

Καλό μήνα κι από εδώ!

γυάλινο δάκρυ είπε...

To κακό είναι ότι πολλοί το αντιμετωπίζουν ως κάτι που δεν πρόκεται ποτέ να τους αγγίξει.. Λένε "σιγά μην τύχει σε μένα"..
Η άλλη μαλακία που άκουσα και πολύ τα πήρα, ήταν "γιατί να βάλω προφυλακτικό; Λούγγρα είμαι;" 1ον γιατί ήταν ρατσιστικό κατά των ομοφυλόφιλων και 2ον γιατί AIDS παθαίνουν άνετα και οι straight. Και όχι μόνο AIDS αλλά και χίλια δυο άλλα που μπορεί να οδηγήσουν και σε στείρωση ή θάνατο.
Καλό μήνα!

Giorgio είπε...

sweet and bitter:
Παλιοπαιδο!

Καλο μηνα και σε σένα!

Γυάλινο Δάκρυ:
Αυτα ολα ξεκινουν απο την ελλειψη ενημερωσης πρωτα απ΄όλα από το σπίτι και μετά από τους άλλους φόρεις...

Καλό μήνα και σε σένα!

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Μπράβο σου κ από μένα!

Πολλά φιλιά!


και καλό μήνα!!!!

Giorgio είπε...

Apo mikro kai apo trelo:
Kalo mina kai se sena!Den ekana kati simantiko egw, mono mazepsa kapoies plirofories...!thanks pantws!