Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Η στιγμή της αλήθειας...


Εεε πιστεύω ότι έφτασε ο καιρός να γράψω και γώ για το πολυσυζητημένο show...Καταρχήν χτες ήταν η πρώτη μέρα που το παρακολούθησα ολόκληρο και μπορώ να μπώ ένα μεγάλο μπράβο σε όλους πάνε και ξεκατινιάζονται για λίγα ευρά..!Όλοι λένε για ένα σκληρό ριάλιτι και άλλες τέτοιες παπαγιές...Από τη στιγμή που υπάρχουν παίχτες έτοιμοι για όλα, δεν πειράζει κανένα, να μπαίνουν στο λάκο των λεόντων και να βγάζουν όλη τους την προσωπική ζωή στο σφυρί...Και να σου πώ και κάτι άλλο, όσοι συμμετέχουν σε αυτά τα παιχνίδια, θεωρητικά είναι ενήλικες και με επίγνωση της κατάστασης, δηλαδή τι περιμένουν να τους ρωτήσουν αν πίνουν μέτριο ή γλυκό τον καφέ τους???Έλεος!!Συν ότι δεν είναι και τα παιδιά του κατηχητικού, η μια γλυκοκοιτά τον τεκνό φίλο της μάνας, ο άλλος βαριέται τη Μαριλένα, η άλλη που δε θα άφηνε την ξινή κιτρινομπλούζα ντάνα νύφη της να της διακοσμήσει το σπίτι έχει κάνει λεσβιακό...Σιγά μωρέ που ζείτε, δεν συμβαίνουν τα περισσότερα δίπλα μας, αν όχι μέσα στο σπίτι μας, και πέφτετε από τα σύννεφα..Έλεος με την υποκρισία πια.

Το μοναδικό που μου τη σπάει είναι η Ευγενία Μανωλίδου, που την έχει δει παρουσιάστρια πχιοτικής εκπομπής και δε σηκώνει πολλά πολλά όταν της λένε για το show...Plus έχει τον αέρα της Μαρινέλλας όταν τραγουδάει στο μέγαρο..Για μαζέψου λίγο, παραδέξου στον εαυτό σου ότι αυτό που κάνεις είναι trash και θα σου βγεί και εξωτερικά αυτό..!Αλλά επειδή είμαι και δίκαιο παιδί θα της αναγνωρίσω το καλό μαλλί...Και σικάτη και ψευτογκλάμουρ....!

4 σχόλια:

Sweet and bitter είπε...

"δηλαδή τι περιμένουν να τους ρωτήσουν αν πίνουν μέτριο ή γλυκό τον καφέ τους???"

ΘΕΟΣ!!!

Όσο για το μαλλί, λες να το κάνει ξανθό, όταν καταλάβει πόσο trash είναι, ή θα το κρατήσει έτσι, για να υποστηρίζει την πχιότητα της εκπομπής της;

mahler76 είπε...

Αυτό το ύφος το πήρε αφού μίλησε με την Σκατιάνα που της έδωσε συμβουλές. Τελικά δεν υπάρχει όριο στη εξαθλίωση της τηλεόρασης και της κοινωνίας μας.

Giorgio είπε...

Sweet and bitter:
Παλιοπαιδο...!
Τα παμε από κοντά για το μαλλί!!!Ξέρεις λίγο πριν δούμε την κουλή με τη φούστα-τούλι έξω απ του Dior...

Mahler:
Αμαν πια εκπομπή για εκπομπή δεν έχει αφήσει...Και σ' αυτή πήγε???ΈΛΕΟΣ!Εδω δεν υπάρχει στην κοινωνία θα υπήρχε στην τηλεόραση μήπως..?

Sweet and bitter είπε...

Καλά, ούτε μέντιουμ να ήμουν! Μόλις είδα ότι έκανε ξανθιές ανταύγειες! Και κάτι μου λέει ότι θα γίνει τελείως σκυλού! Να δω πώς θα πάει μετά στο Μέγαρο!