Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Σε είδα ... προχτές στο Κολωνάκι!!!

Φυσικά και αναφέρομαι στην πολυαναμενόμενη συνάντηση με την sweet and bitter!!!Απλά το άτομο δεν υπάρχει!!!Δε παίζεται!!!Καταρχήν συναντηθήκαμε λίγο μετά τις 7 και τελειώσαμε γύρω στις 11 και κάτι...Οι ώρες, τουλάχιστον για μένα, πέρασαν σα νερό..Με πήγε στο mommy, που δεν είχε τύχει να ξαναπάω και το ήθελα, επιρροές Υπέροχων Πλασμάτων, απ' αυτό και μόνο βλέπεις ότι το άτομο είναι μπροστά!Τα παμε αναλυτικότατα, δεν χρειάζεται να μπώ σε λεπτομέρειες σε λίγο καιρό θα δείτε αναρτησούλα στο blog της με κάτι φοβερές φωτός από το mommy's που έχει ντυθεί στα χριστουγεννιάτικα και είναι απλά Υπέροχες!!Χαζέψαμε και τις βιτρινούλες μας, σχολιάσαμε σχεδόν όλους τους καλεσμένους από μια βάπτιση που πέσαμε πάνω, μα αγαπητέ αναγνώστη δεν γίνεται να πέφτεις σε ζωντανό Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να το αφήνεις ασχολίαστο...Αν έχεις το Θεό σου, ήταν μια θείτσα με το ένα πόδι στον τάφο και φόραγε ένα συνολάκι που ούτε ο Φλωρινιώτης θα το βαζε...Είπαμε ο Sam Sparro έγινε της μόδας και στη χώρα μας αλλά το black and gold Ή ΤΟ ΧΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ!!!!Αλλιώς σου λείπουν τα φωτάκια και τσουπ είσαι το πιο super έλατο..!Μην ξεχάσω τις ψαγμένες μουσικές που ακούει και πολύ σωστά προτείνει!!!Θα ξεχάσω εγώ την πρώτη συγκίνηση που έπαθα το καλοκαίρι στο Γκάζι όταν μου είπε ότι είναι φαν των Portishead???Ουχι..!Μη θυμηθώ κάτι φοβερά κομματάκια που μου στειλε κάπου προς το Σεπτέμβρη!!Το σημαντικότερο όμως είναι ο αέρας που βγάζει ο άλλος, και τα vibes του...Άμα είσαι θετικό ον φαίνεται, ούτε μίζερος θα 'σαι, ούτε κακιασμένη σαύρα...Ανωτερότητα παιδιά μου!!!Δεν υπήρχε αυτό την Κυριακή! Μη θυμηθώ ότι άκουσα και madonna!!!

Υ.Γ. Προς όλους τους φανατικούς...Μη φοβάστε δεν είμαι τόσο Βισσόπληκτος, εκφράζετε ελεύθερα απόψεις!Απλά κάποιες θα χάνονται στην πορεία της δημοσίευσης...

9 σχόλια:

mahler76 είπε...

καλά εγώ για την Απόλυτη έχω εκφράσει την άποψή μου. Εμένα πότε θα μου γνωρίσεις την sweet and bitter?

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Ύμνος στη Θεά Sweet and Bitter!!!!!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Ωραία, μετά το ΥΓ που έγραψες, θα πω ελεύθερα τη γνώμη μου! Η Βίσση είναι ατάλαντη και εννοείται πως η Βανδή είναι ΠΟΛΥ καλύτερη!! :P Έλα τώρα, ξέρεις ότι δεν το εννοώ! Η αλήθεια είναι ότι δε μ'αρέσει καμία από τις 2, αλλά η Βανδή μου τη δίνει!!!

Τι ωραίες που είναι οι συναντήσεις με τους bloggers! Και ειδικά όταν διαπιστώνεις ότι ταιριάζεις με κάποια άτομα και έχουν και χιούμορ... τότε πραγματικά οι ώρες κυλάνε σαν νεράκι!

Giorgio είπε...

Mahler:
Η επόμενη συνάντηση μάλλον θα είναι γύρω στα Χριστούγεννα...Αν με θέλετε και μένα, γιατί τότε ξανάρχομαι Αθήνα..:(
Μπορείτε να πάτε και μόνοι σας βέβαια(ύφος παραπονιάρη σκύλου, που δεν ασχολείται κανείς μαζί του...).Είναι super κοπέλα όμως και όσο τη γνωρίζω τόσο την πάω με χίλια!!!

Απο μικρό και από τρελό:
Είναι πραγματικά ΘΕΆ!!!Αλλά μη χαίρεσαι θα ρθει και η σειρά σου...!

Μακια

Γυάλινο Δάκρυ:
Και γω έτσι ξεκίνησα με την Αννούλα, λόγω αντιπάθειας στην ατάλαντη...
Σίγουρα το παν είναι να ταιριάζεις με τους άλλους!!!Καλή παρέα και όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους!!

Καλό βράδυ!!!

mahler76 είπε...

κανονίστηκε ήδη για τα Χριστούγεννα να σας γνωρίσω και τουσ 2.

Giorgio είπε...

Έκλεισε από τώρα!!

Από μικρό κι από τρελό είπε...

εεεεεπ.... 3 θέλει να πει ο αγαπητός mahler! Τι? Εγώ στην απέξω????

Giorgio είπε...

Βρε θα σ άφηνα εγώ στην απέξω...?

Όχι βέβαια..!!!

Sweet and bitter είπε...

@ Giorgio:
Εγώ τώρα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ οικτρά... Μα παιδάκι μου, ήταν ανάγκη να γράψεις ΤΟΣΑ καλά; Με κάνεις και κοκκινίζω...
Μάκια!


@ Mahler:
Αγχώθηκα τώρα... :)



@ Μικρό και τρελό:
"Ύμνος στη Θεά Sweet and Bitter!!!!!"
Τα λεφτά θα σου τα δώσω όταν βρεθούμε από κοντά!
Μουτς!