Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Τρεχάτε Γιουροβιζιονάκια μου....Εδώ ο καλός (λέμε τώρα..) ο Σάκης!!!

Φαντάζομαι ότι όλοι, ή έστω οι περισσότεροι έχετε ήδη ακούσει τα τραγούδια του Σάκη...Λυπάμαι, αλλά το ένα χειρότερο από το άλλο...Το μόνο που λίγο μου άρεσε είναι το this is our night, με το φτηνό μπιτάκι του, το ρυθμό που σε κάνει να λικνιστείς σε καμιά μπάρα, τον εύκολο στίχο που σου μένει στο αυτί, εντάξει δεν είναι και ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ γιατί γουστάρουμε τρελά που όλοι και όλες οι ψευτοκουλτούρες την έχουν πέσει στην Αννούλα...Φάτε τη σκόνη της!!!Ξέφυγα!

Που λες κοινό μου, δε μ' αρέσει ο Σάκης, άντε το και σε θέλω ήταν και γαμώ τα τραγούδια για καλοκαίρι, κλαμπάκια και παραλίες, αλλά αυτά τα 3 που του δώσαν είναι πολύ άχρωμα...Μα είναι δυνατόν ο Σάκης να λέει μπαλάντες???Επειδή έκανε ένα μπεμπέ σημαίνει πως έγινε του πχιοτικού ξαφνικά???

Κλείνοντας θα σας δώσω και λινκς εννοείται να τα ακούσετε όσοι δεν τα χετε ακούσει, μη σας περάσουν και για βλαχάρες...Και μια παρατήρηση....Ας μη βγει πάλι στο stage σαν αλλοδαπό τουρίστα, να του βάλουν κανα ρουχαλάκι της προκοπής...Ποιος δε θυμάται άλλωστε το πάλκο φανελάκι 5,70 απ' τον αεράκη....Έλεος!




Και επειδή κάθε γιουροβίζιον εγώ θυμάμαι τα καλά τραγούδια, που με σημάδεψαν τον άνθρωπα ακούστε ένα πολύ ωραίο κομμάτι που αδικήθηκε το 2006....

Αχ πέρσι τέτοιο καιρό το ακούγαμε στο σπίτι μου, εν μέσω εξεταστικής ένα ξημέρωμα και είχαμε μια ομαδική μελαγχολία...Απόλυτα ταυτισμένο με την Γου λυκείου για πολλούς από μας...


3 σχόλια:

mahler76 είπε...

THN Γ ΛΥΚΕΙΟΥ?!?!?!?!!?!?!?

ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

*Κορίνα* είπε...

Δεν το κατάλαβα αυτό το "λέμε τώρα"!!!
Ο Σάκης είναι θεός κ τέλος!!!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

Θα πρεπε να χουν κάποιο ελληνικό στοιχείο αυτά τα τραγούδια..Πως ήταν τις προηγούμενες χρονιές..