Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΌΧΙ στο πρόωρο τέλος των Άγριων Παιδιών...


Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι το mega αποφάσισε να ολοκληρώσει κάποιες από τις σειρές του πρόωρα μειώνοντας τον αριθμό των επεισοδίων σε σχέση με τον αρχικό υπολογισμό τους..Χαρακτηριστικά αντιγράφω το ακόλουθο απόσπασμα από το group των Άγριων στο facebook:

" Το MEGA ανακοίνωσε ότι μειώνει επεισόδια από όλες σχεδόν τις σειρές του, εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Μια από αυτές είναι και τα Άγρια Παιδιά που θα υποστούν μείωση 8 επεισοδίων. Δηλαδή από 28 που ήταν ο αρχικός υπολογισμός, τελικά θα γυριστούν 20 επεισόδια. Αυτή τη στιγμή γυρίζεται το 19ο επεισόδιο.... "


Όπως καταλαβαίνεις φανατικέ αναγνώστη θα ήταν παράλειψη και τραγικό λάθος να τους αφήσουμε έτσι να το κάνουν χωρίς έστω να διαμαρτυρηθούμε....

Αρχικά, είναι γελοίες τέτοιου είδους δικαιολογίες περί οικονομικής κρίσης γιατί άμα θέλουν να μαζέψουν χρήματα μπορούν απλούστατα να κόψουν λίγο τους μισθούς από τις διάφορες Όλγες, τους Γιάννηδες και τους Γρηγόρηδες και να μην κόψουν μια από τις πιο καλογυρισμένες και προσεγμένες σειρές που έχουμε δει ever στα ελληνικά δεδομένα...Επίσης, αφού μια σειρά καλώς ή κακώς έχει φτάσει μέχρι τα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν δε γίνεται να κοπεί έτσι πρόωρα χωρίς να ολοκληρώσει τον κύκλο της γιατί το ίδιο το κανάλι αναιρεί τον κόπο και την όλη προσπάθεια της παραγωγής της σειράς (ας θυμηθούμε το "τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή" που κόπηκε βέβαια για άλλους λόγους...).

Είναι αδιανόειτο, τουλάχιστον για μένα, να συνεχίζουν ηλίθιες και φτηνοπαραγωγές τύπου Λάκης-πικρούλης και να πετσοκόβονται αξιόλογες σειρές...Αξιον απορίας πραγματικά το πώς τέτοιες γελοιότητες που απευθύνονται μόνο σε 10χρονα και ούτε παιδάκια καταφέρνουν να αποσπάσουν ενα μέρος του κοινού...Προς όλους όσοι ανήκουν στο κοινό ειδικά του πικρούλη, μη τυχόν κανείς τολμήσει κανείς να πεί περί καστ και ηθοποιίας τον έκοψα απλά...Όταν κάτι είναι γελοίο είναι και δεν το σώζει ούτε ο ηθοποιός ούτε η σκηνοθεσία ούτε τίποτα...

Και φτάνουμε στο καυτό ερώτημα!!Μπορεί μια μέτρηση της AGB να καθορίσει την πορεία μιας σειράς???Όλοι μας ξέρουμε ότι αυτές οι μετρήσεις δεν είναι αξιόπιστες...Το πως και το γιατί δεν χρειάζεσαι να είσαι μαθηματικός για να δεις πως επιλέχτηκε το δείγμα τηλεθεατών...Όποιος έχει όρεξη ας ψάξει για μια εκπομπή που είχε κάνει παλιότερα ο Κώστας Βαξεβάνης που όπως μελέταγε κάποια από τα στοιχεία του δείγματος, είδε οτι λόγου χάρη σε μια από τις οικογένειες που συμμετείχαν στη μέτρηση κατά μέσο όρο έβλεπαν πάνω από 16(αν θυμάμαι καλά...) ώρες τηλεόραση καθημερινά..!!!Μπορεί κάτι τέτοιο να ισχύει???Φυσικά και όχι εκτός αν όσοι μπαίνουν στην AGB είναι αργόσχολοι....

Στο Facebook έχει δημιουργηθεί και ένα group που διαμαρτύρεται για το άδικο τέλος των άγριων παιδιών...Όσοι πιστοί, σας παρακαλώ, προσέλθετε!!!Πατάμε ΕΔΏ.

Επίσης, όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει με το mega ΕΔΏ για να υποβάλει σχόλια-παρατηρήσεις...

Είναι άδικο, κρίμα και ντροπή φυσικά, να κόβεται μια τόσο καλογυρισμένη νεανική σειρά με πολλά μηνύματα...




3 σχόλια:

mahler76 είπε...

αχ συγνώμη άλλα δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τον πόνο σου. Είναι ίσως και μια απόδειξη ακόμα πως δεν είμαι παιδί πλέον.

Giorgio είπε...

Einai ponos gt otan eisai se mia apaisia poli anagkasmenos na spoudaseis perimeneis tis mikres xares gia na xedwseis ligo...Suggnwmi nomizeis oti eimai paidi epeidi exw pwrwthei me mia seira???Dld lol,na m t leges gia ta koula pou grafw nai, gia ti mimi ntenisi(thea!) nai alla epeidi upostirizw mia epilogi mou???Den borw na t katalavw!

τετραγωνος κυκλος είπε...

Επίσης μία από τις ελάχιστες σειρές που παρακολουθώ τελειώνει πρώορα απ' ότι έπρεπε και προβάλλεται απ' το συγκεκριμένο κανάλι.
Τα νούμερα που κάνει θα έλεγε κανείς πως είναι ικανοποιητικά.
Τώρα γιατί τελειώνει νωρίτερα...ένας Θεός ξέρει..