Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Γιατί Παναγία μου το ζούμε αυτό???

Πριν από λίγο είδα, με τρόμο στα μάτια, την εμφάνιση του Καλομοιρακίου στη βραδιά της επιλογής τραγουδιού για τη Γιουροβίζιον...Έλεος μπουζουκόβιοι μου, ιερά τέρατα της μουσικής σκηνής όπως τη Lady Gaga ή τις Pussycat Dolls δεν τα ακουμπάμε!!χεχε
Πόσο μάλλον δε συνεργαζόμαστε με έλληνες χιπ χοπάδες που έχουν συνεργαστεί με Χρήστο Δάντη!Μα πές ρε αναγνώστη μου είναι δυνατόν να μη βγεί καθαρόαιμο μπουζουκι το τραγούδι???Έλεος!Και δεν αντιγράφουμε το λουκ των ξένων καλλιτεχνών!Αυτοί έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και μια μπότα αυθεντική και όχι από τον πακιστανό στην πατριάρχου Ιωακείμ...Για αυτό η καλύτερη συμβουλή μου για τους μπουζουκόβιους είναι να μείνουν στο μπουζούκι άντε και στο ντέφι και να αφήσουν τα φτηνοσάμπλς του Timbaland που ξέρει να τα χειρίζεται σαφώς καλύτερα!!

Στην περίπτωση που είμαστε κοινό σε τέτοια εκτρώματα τι κάνουμε??

Σαφώς και δεν πέφτουμε σε τρανς με το ρυθμό ούτε και απαντάμε στα καλέσματα του κακητέχνη!Δε σηκώνουμε τα χέρια αλά νεανικό κοινό σε χιπ χοπ ιβεντ απ' την άλλη ούτε χτυπάμε παλαμάκια.Μπορεί να είμαστε στο Αθηνών Αρένα αλλά ο Νταλάρας (=μπουζούκια) ήταν πριν χρόνια!Το ακούς ΕΔΏ και ρίχνεις και ένα σταυρό για το καλό..

Και επειδή θα με πείτε εμπαθή με το Καλομοιράκι, που καλά είχε γυρίσει στις Αμερικές τι ήθελα και μας ξανάρθε???Θα σας παρουσιάσω και Πανούλη Κιάμο!Λοιπόν ο Πανούλης που λέτε τον περασμένο έτο έπεσε στη μεγαλύτερη λήθη από το μπουζουκοκοινό, και λέει δεν κάνω κανά δισκάκι μπας και μαζέψε κανά ευρώ, έχουμε και οικονομική κρίση καλά είναι πλέον και πατέρας!Σου λέει τι πιο ντάνος είναι ο Ρέμος που έβγαλε νέο σιντι???Όχι θα βγάλω και γώ-ΑΠΕΙΛΉ!

Μέσα στο όλο πχιοτικό και δείχνω επίπεδο σιντί του έχει το απόψε φόρα τα καλά σου και για αγάπη ετοιμάσου!!!Μπου χα χα χα δεν φτάνει μόνο ο στίχος αλλά και η μουσική είναι τελείως για τη χωματερή!Λες ρε πούστη μου και απευθύνονται σε ένα λαό που έχει στο αίμα του το τσιφτετέλι και το νταχτιρντί...Το ακούς ΕΔΏ και σκάς απ΄τα γέλια!!

Έλα ρε παιδιά είναι άδικο αυτό που συμβαίνει έχουμε βγάλει Μίκηδες, Μάνους, Χαρούλες, Δήμητρες, Ελευθερίες και συνεχίζουν να μας πλασάρουν ψευτοανατολίτικα τσιφτετέλια...Ας ξεκολλήσουμε λίγο!Αυτό δεν είναι ούτε λαικό ούτε τραγούδι...

3 σχόλια:

mahler76 είπε...

συγνώμη αλλά η Καλομοίρα καλύτερα το είπε το τραγούδι. Καλά εγώ όταν το άκουσα νόμιζα πως είναι το καινούριο της άλλα έμαθα μετά πως είναι μιας κουλής Γκα-Γκά.

Giorgio είπε...

Mahler sti pura sti pura...To kalomoiraki einai gia 10xrona...!Den kanei show klevodas to look mias allis!Kai i Gaga dn einai kouli!Einai Lady...xexe

mahler76 είπε...

Lady είναι μόνο η Άντζελα Δημητρίου!!!