Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Καλό μήνα!!!

Καλό μήνα φανατικέ αναγνώστα!!!! Μπήκε ο Οκτώβρης, η μέση του Φθινόπωρου και οδεύουμε για τα καλά προς τα Χριστούγεννα!!! Από τις αγαπημένες μου γιορτές και εποχές του χρόνου μακράν.

Ξεκίνησε χτες και ο Λάκης, και εννοείται ότι ξανακολλήσαμε! Συμπαθητική η χτεσινή εκπομπή με λίγο απ' όλα, και πολιτικά και καλλιτεχνικά, αλλά με κορυφαίο γεγονός την παρουσία του Δημήτρη Μητροπάνου. Από τα best της εκπομπής, όπου φάνηκε για μια ακόμα φορά η αξία του καλλιτέχνη!

Βέβαια εδώ και ένα χρόνο, μετά το μπαμ που έκανε ο Λαζόπουλος (τότε 'μαθαν τα βλαχάκια τη σάτιρα...) όλοι μιλάνε για τα όρια της σάτιρας κ.λ.π κ.λ.π ξεχνώντας τη ΜΑΛΒΊΝΑ.. Η τηλεοπτική σάτιρα δε γεννήθηκε πέρσι, αλλά πολλά χρόνια πριν και ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα πιστεύω ότι απογειώθηκε τότε επί Κάραλη... Είναι κρίμα γιατί η συχωρεμένη τα 'χωνε στους πάντες χωρίς να λογαριάζει τίποτα και κανένα... Ένας μικρός φόρος τιμής νομίζω οτι της αξίζει..




Εδώ έβαλε τα σκοτωμένα να πάει επίσκεψη στα πεθερικά στα Λιόσια Κολοράντο, θα κάτσει σταυροπόδι θα τον θρηνήσουμε τον πεθερό...



Μέχρις εδώ κυρία, καλά και τα μαργαριτάρια σου αγάπη μου,
αλλά από 'κει και κάτω το βρακί το λίκρα μες την πίκρα...

ΘΕΆ!

Άντε καλή συνέχεια και θα τα πούμε λίαν συντόμως, αν δεν έχουμε "δυστυχώς επτωχεύσει". Τα ξέρεις, δεν τα ξέρεις για την κρίση που μας χτυπάει τουκ τουκ την πόρτα???Αν όχι μείνε συντονισμένος για εξελίξεις...

2 σχόλια:

Εξύμνoς είπε...

Περασα να χαιρετησω και να αφησω την καινουρια μου διευθυνση.
viewfromeximnos.blogspot.com

καλα να περνας!

(θα ξαναπερασω γιατι εχω χασει επεισοδια)

mahler76 είπε...

δεν ξέρω τι εξελίξεις λές όμως η Μαλβίνα τα έσπαγε!!!