Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Να ρίχνουμε και κανά χαμόγελο που και πού δεν βλάπτει...

Φαινομενικά μπορεί είναι ένας άκυρος τίτλος αλλά στην πορεία θα προσπαθήσω να σου αποδείξω ότι είναι έγκυρος(Ναι όπως σωστά κατάλαβες έχω αρχίσει και λύνω ασκήσεις με λογική και επαγωγές..).

Τα κολλήματά μου, για τα μουσικά μιλάω τώρα λίγο πολύ τα ξέρεις, θυμήσου μόνο το Madonnοπαραλήρημα της περασμένης εβδομάδας...Άρα όπως θα έπρεπε να έχεις καταλάβει δεν διάγω και τις καλύτερες εβδομάδες της φοιτητικής ζωής... Μες την κάπνα και στο myspace είμαι.. Πλέον κλείνω 10ωρα απλά ψάχνοντας για μουσική, το τι έχω ανακαλύψει δε λέγεται, και μπορώ να πώ ένα θένκς Γκαντ που έκανα ξανά myspace!!!

Σήμερα που λες είπα να βγάλω το μαύρο και το κακό που με δαιμονίζει και να έρθω σε επαφή με τον έξω κόσμο..Μη φανταστείς ότι είχα κλειστεί σε ένα σπίτι και έκλαιγα τη μοίρα μου, απλά ήμουν λίγο πιο σνομπαρία από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.. Και τη σχολή μου την πήγαινα, και τις δουλειές μου ψιλοέκανα αλλά μέχρι εκεί.. Βαριόμουνα οτιδήποτε άλλο, αφού 3 μέρες έκοψα τους καφέδες και τα ποτάκια, αν είναι ποτέ δυνατόν!

Οπότε σήμερα ξαναβρήκα τον παλιό καλό(???) εαυτό μου και κάναμε άλλο ένα μαραθώνιο σε τάβλι-καφέδες. Για μια ακόμη φορά ΔΊΔΑΞΑ και ταπείνωσα κόσμο...Είμαι ψώνιο, το 'ξέρω, αλλά τι να κάνουμε οι αλήθειες πρέπει να λέγονται..Άσε και που σου γράφω πολύ είναι γιατί η Βάνα με κυνήγαγε με χαρτοκόπτη πως ξέφυγα εγώ το ξέρω...

Που θέλω να καταλίξω όμως...Αυτό με το χαμόγελο, είναι ότι πολλές φορές για τους x, y λόγους να μην κάνουμε κάτι που γουστάρουμε πολύ. Αυτό δεν πρέπει να μας ρίχνει και να το βάζουμε κάτω (σαν έκθεση δημοτικού είναι αυτό το ξέρω, και sorry δηλαδής...) αλλά να προχωράμε στα επόμενα...Πες μου ότι πιάνεις την αλληγορία και ότι χαμόγελο=θέληση, γιατί δεν θα το αντέξω..! Και στην τελική όπως μου είπε και κάποια "Αυτά συμβαίνουν άμα έχεις έρθει να σπουδάσεις στην άλλη άκρη της Ελλάδας".

Το καλύτερο όμως δεν στο πα. Εκεί που παίζαμε ωραία και καλά, πέφτει μια εισαγωγή κομματιού αλλιώτικη απ' τις άλλες, λέω δεν μπορεί έχω Madonnoπαραισθήσεις, αλλά όμως ήταν Ο Isaak!!!! Επειδή τον τελευταίο καιρό έχω ξεθάψει όλα τα dvd's από παλαιότερες tour της Θεάς είναι το τελευταίο μου κόλλημα, αν και σχετικά παλιό κομμάτι.. Μόνο τα κλάματα δεν έβαλα και φυσικά το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να αφιερώσω τη νίκη στη ΘΕΆ!!! Madonna i love ya!!!!!!!




Για να μην καταντήσω γραφικός θα σου πώ 2 πράγματα...Πρώτον ακούω Sam Sparro υπερβολικά πολλές ώρες και μου φτιάχνει τη διάθεση..Είμαι ο Giorgio και είμαι καλά...!Ούτε στους Α.Α να ήμουν... Και δεύτερον πηγαίνω άυπνος στη σχολή γιατί κολλάω με τα παραπάνω dvd και κάθε μέρα αν δεν πάει 7 δεν τελειώνω... Άσε θα κάνω μαύρους κύκλους!

Και τέλος ενώ μίλαγα με τη μαμά και της είπα το θεικό
"Μάνα εγώ από αύριο κόβω το κόκκινο κρέας"
αν έχετε το Θεό σας μου απαντάει
"Δεν κόβεις καλύτερα το τσιγάρο, τα ποτά και τα ξενύχτια...".
Δηλαδή η πλήρης ταπείνωση και ο εξευτελισμός..Τι να πώ???

Υ.Γ. Μάλλον Καλημέρες!!!