Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Μια ωραία Κυριακή με μια ακόμα ωραιότερη Δευτέρα!!!

Το ξέρω σιγά σιγά αποκτώ μανταμίστικο στυλ γραφής, αλλά τι να κάνουμε μεγαλώνω οπότε πρέπει να με καταλάβεις φανατικέ...!Όπως κατάλαβες, θα σου πώ τα γεγονότα της Κυριακής αλλά και τα σημερινά μου καμώματα...!

Άσχετο αλλά τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι ελάχιστα...Με μέσο όρο ύπνο 5 ώρες το πολύ, και το παράξενο, ξυπνάω φυσιολογικά μόνος μου... Και το ακόμα πιο παράξενο νιώθω πολύ ξεκούραστος και γενικά δεν μπορώ να κοιμηθώ εύκολα, άσχετο αν κατά διαστήματα της μέρας λέω ότι νυστάζω..!Τι να πείς ακόμα αντέχει ο οργανισμούλης μου!!!

Που λές, για να κάνω μια σύνδεση με την χτεσινή μέρα, ξύπνησα φυσιολογικά στις 10:30, τα γνωστά καφέδες και τα συναφή και μετά όλο το υπόλοιπο πρωινό-μεσημέρι καθαρό λιώσιμο στο λάπι τόπι...Το msn μου τα ΄χει παίξει από την υπερλειτουργία, και γενικά το λάπι τόπι, που όπως το υπολογίζω δε θα τη βγάλει καθαρή μέχρι το τέλος του έτους... Και ενώ είχα κολλήσει ευχάριστα μου την πέφτουν όλοι μαζί και σκάνε απανωτά μηνύματα και τηλέφωνα, απ' όλο τον κόσμο... Χαρακτηριστικά άτομο που είχαμε να μιλήσουμε πάνω από ένα εξάμηνο, φιλοτιμήθηκε και μου έστειλε μήνυμα (κατάλαβε ότι εγώ δεν κάνω συχνά το πρώτο βήμα...), άντε τώρα να απαντήσεις σε όλους αυτούς...Το λέω από εδώ για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, sorry όσους σας ξέχασα, αλλά έπεσε πολύ δουλειά..

Να μη στα πολυλογώ κατά το απόγευμα, είχα μια σύντομη επίσκεψη για καφέ από το δίπλα σπίτι, και επι μια ώρα προσπαθούσαμε να αποφασίσουμε τι θέλουμε καφέ ή φαγητό...Άκρη δεν καταφέραμε να βγάλουμε, και τελικά ο καφές έληξε άδοξα, αφού και οι δυο μετά πέσαμε σε μια μινι μελαγχολία... Και στην εντελώς άκυρη στιγμή δέχομαι μια πρόσκληση για βραδινό καφέ ή για ποτάκια...Την αποδέχομαι και με χαμογελάκι στα χείλη πάω να κάνω τα μπάνια μου και να βάλω και κανα φρεσκοσιδερωμένο ρουχαλάκι να πάω καθαρό και μυρωδάτο για βολτούλα... Έλα που όμως κάτι τύχαινε και αναγκαζόμασταν συνεχώς να μεταθέτουμε την ώρα ώσπου έφτασε 11+ και αποφάσισα να κλειστώ μέσα, μόνος με τη μελαγχολία μου... Αλλά όχι για πολύ.!

Και τσουπ μου ρθε η τρελή ιδέα να καλέσω λίγο κόσμο σπίτι μου...!Λίγοι και καλοί!Αφού πήραμε λίγο και ευτυχώς καλό φαγητό απ' έξω, κάναμε τις γνωστές μας συζητήσεις(που έχουν κάνει όλη τη σχολή να μας δακτυλοδείχνει...) είπαμε να αρχίσουμε τα επιτραπέζια. Και κατά τη μια ακούω στο mega τη μουσική εισαγωγή -θρύλος του "Βασικού Ενστίκτου"... Μιλάμε πεθαίνω για αυτή την ταινία (κατά βάθος είμαι βλαχάκι και παιδί των 80's...!) και ειδικά για τη ΘΕΆ τη Σάρον Στόουν!!!Δε μιλάω μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι, αλλά και στο όλο στυλάκι της...Την πάω απίστευτα!!!Άσε που ακόμα και σήμερα στα 50 something της είναι απίθανη!!


Έπρεπε να ήσουν σε μια γωνίτσα στο σαλόνι μου και να άκουγες τι έλεγε ο στόμας μου, το εκτέλεσα στ0 1(!!!) μέτρο το έργο!!!Αλλά σε συνδυασμό με τη μονοπολη ήταν όλα τα money...! Που ακόμα και με δολιοφθορές και συνεργασίες κατάφερα να έχω ως την ώρα που το διαλύσαμε τα περισσότερα χρήματα..!

Εεε μετά κανά ταβλάκι μέχρι να ξημερώσει λίγο, και γρήγορα στα κρεβάτια μας!!!

Σήμερα που λες ξύπνησα από τις 9 παρακαλώ ΜΟΝΟΣ μου με 3μιση ώρες ύπνο..!Και ενώ σηκώθηκα, ο μάτης δεν έλεγε να ανοίξει χωρίς καφέ και τα λοιπά..Αφού είδα και λίγο mad αποφάσισα να πάω σχολή.. Όλα καλά, μέχρι ενός σημείου που συνειδητοποίησα ότι ξέχασα το κινητό για πρώτη φορά και δυστυχώς σήμερα περίμενα ένα τηλεφώνημα από τον Παπασωτηριου που δεν μου έκαναν..Γκρρρρρρρρρ

Αφού γύρισα πίσω, βαρέθηκα να ξαναπάω, άσε που τα άτομα που είχαν κάτι σημειώσεις που με ενδιέφεραν, δεν είχαν σηκωθεί για τη σχολή οπότε αποφάσισα να μείνω σπίτι και να πάω στο μεσημεριανό μάθημα..Ωστόσο πρόλαβα να βγω για φαγητό με ένα φίλο μου και μετά να πάμε σχολή για μάθημα...Πως καταλήξαμε στο κυλικείο, ξέρεις με τι αγκαλιά δεν ξέρω..!Πάντως το μάθημα το έχασα...Damn!

Ευτυχώς πήρα τις σημειώσεις που περίμενα, και μετά την κάναμε όλη η τρελοπαρέα για starbucks, για να θυμηθούμε τα παλιά...! Αφού τα θυμηθήκαμε το πήγα και το σουπερμαρκετ μου και έφτασα σπίτι ένα με το χώμα.. Άναψα τα κεράκια μου, έβαλα τις μουσικές και μου και χαλάρωσα για τα καλά..!Παίρνω το παπάκι μου τώρα να κάνω κανά μπανάκι, και αν δεν τα ξαναπούμε σήμερα ΚΑΛΗΝΎΧΤΕΣ!!!

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

Τέλεια, έτσι εξηγείται και το σχόλιο στο μπλόγκ μου. Πάντα τέτοια (εκτός από το ξύπνησα μόνος).

Giorgio είπε...

Etc thelw tis kaluteres provlepseis apo dw kai pera..!