Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Ρε γαμώτο θέλω την Καιτούλα πίσω!!!!Καίτη Γαρμπή foreva!!!


Δεν ξέρω αν κάποιος από το φανατικό αναγνωστικό κοινό πρόσεξε την αλλαγή του "Αρχειοθήκη Ιστολογίου" με "Περασμένα ξεχασμένα κι όλα καλά" πάντως μετά το Madonnoπαραλήρημα των τελευταίων εβδομάδων έχουμε νέο Καιτοπαραλήρημα....


Θέλω την Καιτούλα πίσω!!!Καίτη κάνε δυναμικό come back!!!


Θα μου πείς πως σου ήρθε βρε παιδί μου η Καιτούλα μετά από τόσα χρόνια που ήταν στα ντουζένια της..Και θα σου απαντήσω ότι εγώ φαν ήμουν μόνο της Καιτούλας... Μικρός (1994 έως και 1998...) από ελληνικά ήταν η μόνη μου επιρροή στο λαικό...Όπως σου έχω ξαναπεί και ΕΔΏ από ελληνικά, λόγω και των οικογενειακών μουσικών ακουσμάτων, ήμουν του ποιοτικού... Άσε εγώ μόνο ξέρω πόσες Κυριακές την έβγαλα καθαρή στο Λαγονήσι, με Νταλάρα να παίζει όλη μέρα και τον καιρό που δεν είχαμε τσιφούτη είχαμε Emma Shapplin... Δηλαδή πρέπει να έχω φύλακα άγγελο δεν εξηγείται αλλιώς..! Μετά ήρθε η εφηβεία και τη χάσαμε τη μπάλα, είμαι αυτό που λέμε πολυσυλλεκτικός!!!Λίγο από όλα χωρίς σκυλάδικα και φτηνό λαικό, εξαιρείται η Τζούλια Αλεξανδράτου...!

Για αυτό μην τρομάξεις καμιά μέρα αν με δεις πανκιό(όσο μπορώ να γίνω, είπαμε έχω trendy στοιχεία που όπως έχει πει και η λατρεμένη sweet and bitter-φιλάκια sweet!!!- μου βγαίνει φυσικά το trendy πάνω μου!) με Joy Division στο mp3 μην απορείς!!!

Που λες, γιατί νομίζω ότι το χάσαμε το νόημα (μπου χα χα χα) και αυτού του post πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι μεγαλώνω... Αλλάζω συνέχεια και συνεχώς και όλες αυτές οι αλλαγές έχουν και κάποια εξωτερίκευση... Άλλοι αλλάζουν με ένα νιου λουκ, άλλοι με νέα ρούχα, εγώ λοιπόν και με νιου λουκ και με νεά ρούχα αλλά και με πολύ πολύ μουσική!

Θέλω Καίτη πίσω ΤΏΡΑ!!!

Άχ μου φαινεται ότι απόψε θα μελαγχολήσω!!!Μόνο με Καίτη όμως!!!
Καληνύχτες!!!

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

Ε ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!

Giorgio είπε...

Ti e oxi....

Pes m oti de sou aresei kai i kaitoula????

Eisai aparadektos!

Prepei amesa na kopei i opera, gia ena mina kai meta me metro ola ta eidi...

mahler76 είπε...

H Kaitούλα αφενώς είναι πολύ τελευταία και έλεος, αλλά άρεσε και σε ένα "συγχωρεμένο" οπότε έχω τα δίκια μου χαχαχα

sfak είπε...

ego tixea vrethika edo xexe alla mias kai perasa na po oti diavasa oti i garbi vgazei neo cd mesa sto mina me mousiki tou nikou adupa (vl. dithesio, lava m ktl)